柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
https://youtu.be/Yzbc6vAffLk

快啲睇啦偽善撚
有金錢糾紛同假貨就去消費者委員會啦
扮咩係到為貓貓狗狗出聲
本新買得寵物店貓狗咪又當佢地係商品
成件事睇唔到上面有愛動物既人
只係見到班比人呃既消費者
今次個post一開始就講左唔好再喺寵物店買啦仲想點
同埋係本身唔係本新
你應該都知樓主唔係第一個受害者,但揾到咁多野出黎引起到人關注既人唔多
推,支持
你由第一個po講到而家煩唔煩
屌拉星係柏雅留言比啲癲狗fans鬧足一日 (勿起底)
而家真係想逐個癲狗pm佢哋 問下佢哋咩感受
有咩獸醫就有咩客人囉
獸醫講嘅就一定唔會呃人 係連登一個人開po證據就係中傷黃店 呢間柏雅同班客仔都係不斷鬥黃 分化黃圈 柏雅係黃 小市民唔夠柏雅黃所以唔可以出聲
咁你除咗鬧下人post下呢啲你有冇咩實際行動
點知樓主唔夠黃?做過乜使唔使話俾啲fans知?
政治立場同人格冇關係,到今日都有傻閪唔明
黃又點?一樣可以係仆街,仆街不分黃藍
咪係囉 唔同我留言質疑柏雅之前要先講曬我呢年做過啲咩?
我係個到留言從來冇針對柏雅黃定藍
首先我覺得柏雅做咗咁多黑心野 點都唔叫黃啦
你黃就唔會幫金魚街啲黑店打針啦 而家仲唔知有冇打到
再加上佢有冇做錯 有冇醫療失誤唔關黃藍事 黃唔係免死金牌
不過佢啲粉絲根本係藍絲嚟 不問對錯不分是非只係盲目崇拜係到造神
根本唔關黃藍事
只係咁岩牽涉到嘅診所咁岩係黃
係佢地一直意圖spin 去黃藍再不斷話有人想搞佢地
引起大家嘅同情心
不得不說佢地係帶風向上佢地的確有一手
柏雅診所fb 幾時好翻吖?

唔通按得快冇校到時間 直接停7日?

好想知佢點拆件事 我諗佢一講唔通

就會用黃論嚟兜

金黃色嫁我 我冇做錯 大把黃客支持我
圍爐取暖etc

Record?不了 道歉?不了 解釋?潛水898

世界真細 咁啱得咁橋 樓主又揾到20幾個苦主

又咁岩 成條街寵物店都係柏雅診所打針 旺角街

又咁岩 個個苦主張針卡都被改過 可以擦原子筆

又咁岩 門診永遠係原子筆 出診永遠擦得甩

又咁岩 啲證據攞到曬出嚟 醫療失當

又咁岩 前職員會出手 指證寵物店 攞一疊針卡任填

又咁岩 客仔當正肥佬Ken/max係註冊獸醫

又咁岩 肥佬ken改名 20年行醫經驗 寫錯左姐

又咁岩 獸醫Michael 有唔同花款簽名

又咁岩 fb人block左/ del左

啲咁岩多到呢 點解嘅 好神奇吖

黃色客仔表示診所出診我咩都睇唔到

門診個時對我好就得啦

睇門診個時又可以打個卡 好耶

我今日又支持左黃色經濟圈

我咩都唔知 咩都睇唔到 苦主有幾多個 我唔理

我屋企隻貓狗冇事就得啦

人哋隻貓狗關我咩事 又唔係我隻貓狗
我見到有人真係純粹中立問吓點解要用嗰啲筆 班信徒好似癲狗咁咬住人唔放
佢哋所謂帶風向純粹係對佢班完全冇腦嘅信徒 拎住份垃圾野喺度鳩噏喊兩喊就有人信

放晒證據出嚟自己都唔肯睇我都冇咩辦法 你咪繼續俾個唔知有牌定無牌嘅醫生幫你睇囉
高質置頂

柏雅我話你知你一日唔比返個record我又唔告寵物店刑事 只要一見你上水我就追擊你呀
唔好諗住刪咗個fb當冇事發生呀你 呢件事唔會淡㗎

熱門個post 連登仔又識分 搶唔搶光環

如果診所黃客仔識諗就好啦

不過email 個啲相咁爆

留意j圖都好過留意樓主隻

Btw不做分化撚 藍黃係政見 黑白係良知

只求真相 求record 求解釋 求告刑事
真係好多巧合,好神奇
柏雅記得買六合彩
樓主都講左佢係寵物店買寵物係一個錯誤行為,佢都有認錯,但係我見到你條死仆街一直係到講一個論點就係屌9人地買寵物,而依家個問題係診所打假針,我唔明你一直轉移視線係有咩居心,難道你條死仆街係診所啲人?
屌你老母我隻貓係領養返黎,比間診所打假針,咁我可以出聲未呀屌你老母閪 死柒頭
做咩啊而家係唔係傾左我收咗藍c錢 一心諗住搞你哋 如果唔係收咗錢點會咁落力啊 今次呢單野肯定係有政治目的
事情嘅背後唔係咁簡單!
有冇人睇過ken/max
唔知收據佢又叫咩名呢
係寫michael
之前佢地post 過一張救流浪貓既收據上fb

沒有柏雅fb 的第4天 陰

有問題既寵物店要比大家知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞