柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
開始以為佢真係好有心好錫動物 原來又係靠黃r客

瘋狂狙擊死黑店!!del fb扮被block?
啲咩獸醫大聯盟話呢間野又黃又細心,打預防針平過出面總之樣樣都好均真,我就傻鳩咁信咗
問呢啲最好睇邊間黑店最實際 d撚樣打手乜春都話好
為表決心我連名都改埋
佢地啲信眾好似中晒邪咁,完全無批判性思考
睇過一次半次就會話 個醫生好好嫁 D護士好有愛心 好好好好好好撚好嫁
柏雅班死忠on99,佢地d 回覆毫無邏輯可言,屌極都係下面幾個point, 下次開post 幫佢地打定先喇:

1. 樓主搵cctvb 好有問題
係cctvb 主動搵樓主, 樓主有搵過其他媒體,但佢地未覆住

2.買寵物預左
就算領養既寵物都需要睇獸醫, 依家發現楊生係冇牌,當然需要跟進

3.點解屌診所唔屌寵物店?
診所同寵物店兩邊樓主都有跟進, 冇剩係針對柏雅,跟本兩邊都有做錯, 兩邊都要追究
4.柏雅有心偽做針咭點解剩係簽名, 留番其他資料比寵物店填?
留d冇填資料既針咭比寵物店,比人舉報,一旦落入證物,柏雅好難拗得掂點解張針咭剩係得簽名, 因為簽得名醫生就要負責
反而用擦得甩原子筆寫,比人查到可以解釋自己唔知情, 賴晒落寵物店到,即係好似依家咁

同埋唔該柏雅同死忠請回應下:

1. 無牌行醫有冇問題?點解查唔到楊醫生個牌既?醫生好人係咪就代表無牌行醫冇問題?

2. 點解係自己診所打針既針咭係用一般既原子筆, 但幫寵物店打針就用擦得甩原子筆?

3. 佢地話樓主藍絲先搵cctvb/ 因為popo 信唔過所以自己唔願意去差館落口供, 點解黃到發金既柏雅又主動call 狗既?以佢地既話樓主既邏輯黎講,咁柏雅係唔係黃絲呀?點解主動call 完狗又唔去落口供呢?
其實佢地直播度已經自爆咗其實4月已經去咗落口供
但就一直係fb話唔想去報狗
又係想借政見嚟氹班信徒
不過可惜講得太多大話,自己都唔記得咗
tui
推推推 邏輯好清晰
我想知涉事寵物店有冇pet s land 事關我隻貓買嘅時候 個個針卡 都係柏雅 佢最近病咗 我懷疑係因為咁
利申:本人支持領養代替購買 隻貓本身係妹嘅朋友買的 屋企唔俾養 就寄養到我度 到依家成為我嘅主子
柏雅既就一樣處理手法,你試下張針卡刷唔刷得甩?

唔係樓主發現診所狸貓換太子

啲客仲係懵然不知
第二集先係重點
原來咁多人都唔係睇獸醫,而係睇助護
所以要俾多啲人知道
條肥佬根本有心呃人
所以咪價錢平囉

價錢合理

有心就得嫁啦

佢對我隻貓狗好好喎

無牌氹得你開心 咩都得
眨下眼就快1001
邊個po黎?
今日天下貓貓嗰個
樓主又要預備開新po
好慶幸其實好多人都識分辨是非
做咩鎖留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞