柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
首先因為收到太多令人震撼嘅消息 我想係一開始同大家宣揚
千萬唔好去寵物店購買任何寵物 唔好再比呢啲鋪有生存既機會

呢個po主要係整合返柏雅點樣前言不對後語同埋寵物店背後嘅黑幕

首先 我想喺度感激Olga唔怕比佢班信徒追擊 講事實既真相出黎

佢係獸醫助護 都係貓界入面算係比較知名嘅人 佢都收過唔少由柏雅發出既針卡 但係佢重點懷疑唔係冇打針 而係點解個打針時間同一般唔吻合

跟住 你哋話我好執着支筆 喺度講埋啲咩原子筆都刷得甩既廢話
以下呢度有一張係親自去你哋診所打疫苗嘅針卡 我想問點解呢張唔用嗰啲閪筆呀柏雅

https://www.instagram.com/p/CBzWPJvjEvI/?igshid=12wpr7gq2meoj
呢條片係卡主試下擦唔擦得甩

跟住就係前經x既員工爆料

柏雅 好啦而家唔講用支咩筆啦 但係你一直都話如果你哋修改嘅話會簽翻名同chop印

咁請問呢張針卡點解下面有茶左你個簽名但係你冇好似你所講再簽返名同chop既下

你唔好話呢個簽名係寵物店冒簽呀 同之前嗰啲都係一樣㗎

為免大家唔清楚江醫生既簽名 又或者佢哋唔承認係江醫生打 我喺度為大家送上江醫生既簽名集 因為佢一個人有幾個簽名 我想方便大家對比下你哋個簽名係唔係江醫生打

另外亦都有前VA既爆料

我喺度想引用我獸醫同我講嘅一句 只要支針唔係你親自帶佢去打 你都當冇打過
因為已經不約而同聽到有苦主話明明齊針都有fip

柏雅你係咁話你比人莊 咁我想問如果你做足程序點樣俾人莊到你呀你自己啲嘢都冇寫清楚落去 最簡單連體重都冇寫到 咁樣你點知落幾多藥呀?唔好再同我講私隱條例呢啲廢話 你連你自己個實務守則都冇遵守 學人講私隱 同埋我想話俾你同你班信徒知 私隱條例只適用於在世既個人 並不包括動物架 橫掂你啲針卡都冇寫清楚主人資料 咁點解唔俾得我呀
好長 俾蘋果啦
新post留名
又多左人爆料你哋係真有做衰嘢既就只會愈來愈多人出黎指證你地
推到寵物店同診所收皮唔好再係到害啲小動物
留名
點解可以咁多款簽名
有效簽名可以有咁多款既咩定係佢係咁改簽名,等人唔好認得出
跟住落黎就係柏雅既前言不對後語大整合

1.

你6月7號話知道寵物店改針卡但係唔報警因為唔想去狗屋錄口供

但係你前日拎住張口供紙 話你4月12號去咗旺角警署錄口供 咁你呢啲係唔係又前言不對後語點解你知寵物店改針卡但係你當日唔講埋嘅好多疑問呀

2.

你不斷重新我係唯一一個亦都係第一個因為打針卡嘅事而話俾你 但係你自己五月嘅時候都出過個Po 話有同行同主人講懷疑你張針卡係假喎

3.

呢個又要講一講 你五月又話同我一齊去告 係我唔同你去
6月又話唔想去錄口供

但係你4月既時候已經為咗針卡事件去咗落口供?? 同埋我都未去獸醫管理局投訴你 請問你問緊邊一單file? 就算當我投訴左你 投訴你係我嘅私隱你又知開唔開到?

媽呀我好混亂🤯🤯🤯🤯🤯

4.

虛假文書係好嚴重嘅刑事黎架喎 點解你會告民事架如果罪成最高要坐14碌架喎 如果你有心同我一齊解決嗰條街嘅問題 醫生我係十分支持你刑事告佢

如果你唔想去狗屋唔緊要架 可以搵你嘅律師私人檢控
翁靜晶翁靜晶
不如你叫 寵物畀 anita wong
大話連篇仲要扮無辜
柏雅fb page點解唔見左呢
好想要江醫生簽名呀
集齊一套可召喚神龍
我張針卡有兩個簽名 我問佢係幾多個醫生佢話得一個 之後我問姑娘點解有兩個簽名 佢話醫生就係有兩個簽名
Del左都無用 backup晒了
班top fan會唔會好傷心
點解去寵物店打針就用擦得甩筆寫針卡
但幫自己啲客仔就用正常原子筆寫
想睇下班fans點撐
如果有柏雅 fans mon 緊post
我懇請你地
細心諗下 一個醫生有3款簽名 合唔合理
一隻貓3個月大打齊3支針 合唔合理
你地都係主人
你地應該好清楚寵物打針嘅schedule

我知柏雅佢地信譽好好 醫生姑娘好有愛心
一時三刻爆咗咁多嘢出嚟係好難接受
但希望你地可以細心分析同睇清楚樓主既所有證據

柏雅由頭到尾 都係得佢一個喺度自己講
咩擦擦筆 樓主騷擾佢 又話唔知寵物店改針卡
都係片面之詞 少少證據都俾唔到
但樓主由唔同嘅人身上分別都攞到concrete 嘅support document

我相信有好多明白事理嘅人
唔好講咩黃藍 錯就係錯
我好希望好希望你地再仔細睇啲清楚

各位主人唔好再比你啲寵物食 RC 同 HS 呢啲垃圾糧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞