柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
定係呀max
好亂呀
咁多個英文名,係咪之前又做過啲衰嘢要改名換姓阿
你好,我都係其中一位苦主,我3月1係金魚街力高買左隻狗狗,一樣係柏雅針卡,唔足歲,偏瘦,癲癇,狗房咳,希望可以一齊搵辦法告診所同寵物店!!
我可以提供我既經歷 可以更有力咁指證佢地d無良舖頭
呢個係我tg歡迎聯絡我 https://t.me/zebracrossxx
push
樓主ig

https://instagram.com/nei_dai_ngo_ah?igshid=7zx3un9ctk65

天有眼嫁 哩啲事冇可能隻手遮天

P牌推唔起 但支持樓主
DK 係咪 Doctor Ken
有去過柏雅睇醫生 當時睇係你哋口中肥 Ken/Max 宜家先知原來佢唔係獸醫 想問吓其實江醫生係邊個

唔知點解張相係咁掉轉咗整幾次都唔得

圖係fb揾到

係喎 DK-Dr.micheal

細節係魔鬼喎
嗰陣時搵姑娘 由頭到尾都係話俾我知得一個醫生 就係叫做Kong Hok Ming 我由頭到尾都以為肥仔係護士 但係我發覺啲客人叫佢做Dr Ken

綠色衫咪係 江醫生囉

藍色肥佬咪客仔聲稱嘅Dr Ken
藍色衫
點解咁痴線 嗰陣時睇醫生 全程係亞Ken(Max)講 江醫生喺隔離做幫手咁 連有疑問都係亞Ken答 個醫生完全唔似係獸醫 俾我感覺只不過係多嘢講嘅護士 真係好彩晨早轉左醫生
無注冊可以幫貓狗打針架咩

Errrrr
一樣可能我自己on9 啦
以為做主診嗰個就一定係獸醫
我之前睇醫生 兩針都係佢幫我打 成件事完全九唔搭八 點解有醫生牌個個係一邊幫手 無牌嘅人解答我問題又幫我隻貓打針
如果寵物店前員工話係得阿Ken一個去打 咁邊得黎有醫生指引呀
告尻佢啦
到時上左庭寵物店要交出cctv
咪知到底係邊個打 有無違規
八卦問下點解當時會轉醫生?
wtf
因為同一個問題 醫左幾次 都冇改善 所以就問朋友介紹其他醫生
成件事好痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞