[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[49]SONY XPERIA 1 Mk2 現正發售

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
當然我會話「你應該畀個option出來等用家自己揀」
Sony微改既ui先最正
原生android 好殘廢
懷念Z/XZ系
睇落去都幾易花, 黑色仲易見到既感覺,
想裸機預左有花紋先好買
嘩,乜真係咁易花
唔該曬上面巴打既實驗結果
我都係買好case 先拎出街用
improve fingerprint scanner
i can not login my own phone...
please also mention Do Not Disturb does not turn off even if i set schedule...
係wor我都有呢個bug
我部紫色1條邊都甩到一撻撻
係咪罪大優良傳統黎?
想有得較大震機力度,放係褲袋有陣時坐定定都feel咁唔到咁濟
噚日打電話俾銀行都無事喎⋯⋯
係ACR真係廢咗,唔係錄唔到嘅係對方超細聲囉
正向睇係,一打側例如放枱面睇就好青
最好係自訂白平衡
我知咩事打電話會laglag下
原來我頭先收得唔係太好
個震子本身雞無得搞
用Photo Pro影完相睇相後,用兩指縮返出去會去咗普通相機app,一定要㩒back掣/手勢向右掃先會去返Photo Pro
收得好都會lag
真 滿格lag
本格都lag
新界lag
港島lag
有冇人部機SCAN唔到QR CODE?
我WHATSAPP, 原生相機APP(佢話有呢個FUNCTION), GOOGLE LENS, 另外裝個QR SCANNER APP
全部都無反應, SCAN唔到QR CODE
scan到
想問用開sony既ching,
點樣開雙視窗? 下下要搵雙視窗個掣好唔方便
同埋cap圖有冇手勢?一定要㩒power掣?
用firefox掣無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞