[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[49]SONY XPERIA 1 Mk2 現正發售

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
之前成日有我屌罪大album app廢
今次cut鳩左又要裝返,真係犯賤

3年磨一劍, 下代肯定又變返廢
我認我係外貌協會因為部機個樣靚而買
好機最少都隔一代
Xperia 1都好勉強叫屌得落,
係XZ2/3真係太離譜先搞到正常少少既1已經可以屌

如果keep 返1->1ii個roadmap,
一年一flagship 五六月賣街,
之後八九月整部細芒flagship,
再加部10ii 咁既中低階機已經夠
呢樣又要屌一屌罪大website先
website個顔色寫紫色,fine
但部機張相,比人揀顔色既button
都係同真機好撚大分别
button隻紫色係 Z Ultra / Xperia 1 隻紫色

本身無諗住狗衝,
屌佢老味見到紫色真機原來係鏡紫
真係shut up and take my money
大家有冇電量問題?
我其實覺得粒電勉強夠我用,但係點解我開唔開
mon嚟用,都差唔多咁食電

姐係我搭車睇片/上網,粒電一路少我明呀,但點解我喺街冇點睇部機,佢都一路用咁多電
google play服務?
push 好想Sony畀返我哋
完全唔明個google play服務做緊乜
你screen on time有冇一粒鐘
fyr

我都係因為外型先買,雖然佢粒電虧虧地
邊到有得買靚靚uv/手工貼?
鏡頭要有開窿個種
直接買到嘅玻璃貼係唔係一定有黑邊擋住?
Triskin
一係有黑邊會遮mon

一係左右邊內縮覆蓋唔哂個mon顯示範圍,全透明全貼合
真係值?
有冇貼咗嘅sample睇睇
同埋邊到有得買+包黐?
要上佢門市
港島撚表示好遠
油麻地?
個老闆係咪Ray ma
https://www.1024f.hk/products/triskin-sox12

全程包貼,保證冇UV膠水入制,聽筒位,Speaker

我用左9個月冇問題,有人話易裂,我覺得唔好撞到角位就唔會有事

買靚少少既日本貼都要$150-200啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞