[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[49]SONY XPERIA 1 Mk2 現正發售

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
訂機算啦,星期一胃信訂紫色都7月2先有貨
竟然咁好賣
呢部機錄4K片單檔過4gb會唔會cut片?
片與片之間會唔會有2-3秒嘅影像消失?

係VoLTE, voice over LTE network
不過我都覺得好阻碇,好confusing,又似個wifi icon
網絡和互聯網,流動網絡,跟住有得set
一開頭唔覺,放side by side都唔覺。
用用下又會覺得順,我懷疑因為個mon 4k多4倍pixel,掃得慢嗰時,佢每格animation郁得仔細d,所以有時覺得順d。
利申舊機唔係用x1,唔一定可以咁比較
原來直程係disable左個VoLTE
disable左嘅話,一有電話入會4G跌落3G
例如打緊機有廣告電話,係會斷一斷線
遊戲增強器都唔得?
我舉個例子解釋下有咩分別姐,我其實唔打機
我舊機係用x1
所以先有呢種感覺
唔係啦 我都有窒
有 冇咁熱
佢應該講緊volte左面個鎖匙仔vpn logo
有冇人個mon老是常著 你冇掂佢都出時間俾係你睇 覺得部野壞咗
不過個人覺得90hz 好似愈來愈順
有冇SET 晒XPERIA小助手,同GOOGLE助理。
若果你訊息通知欄仲有佢兩個,佢會不停提止你。
就好似有訊息、WHATAPPS咁提你。
著MON個畫面會有設定ICON。
點set 着mon個畫面冇設定icon喎
仲要一掂就冇 cap唔到圖
我搵到原因啦
唔算 因為罪大根本無整打直
佢無錯喎,傳統相機拍攝介面本身都唔會跟方向轉啦
咁誇張,竟然可以賣晒。
想由iphone轉去呢部機
但又用緊Apple watch點算好
如果an機可以record返健康紀錄同埋用得返遙控影相就買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞