[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[49]SONY XPERIA 1 Mk2 現正發售

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
下代先加啦可能
仲有就係想Photo Pro影完相睇緊preview或者入咗menu嗰陣半按快門可以即刻出返Photo Pro拍攝介面,咁先符合返相機操作邏輯。
下代加大螢幕尺寸啦
講多一樣細嘢手機banking指模唔會自己彈出來
xperia x1一開app
就會自動彈個指模出來要你sense
但mk2就要撳下log in先
有冇得較?
幫我同Sony講埋,後鏡頭的確係好好
但係前鏡頭自拍好難頂呀美膚效果就算off左都太怪over得滯,男人老狗美肌到人妖咁

下次更新俾返xzp前鏡果種自拍效果咁,我就收貨
邊度買 case 好
蝦皮買左imos case,貨到買機
想問點樣可以開個權限畀佢,令到可以喺google相簿入面dele相

我想問iphone既whatsapp記錄係咪轉唔到過嚟android 到?
Iphone轉會唔係好識搞
Wallpaper係咪無得fix死唔郁?
點先有舊既用?
想問個photo pro開左m mode點睇個測光值?
完全唔知夠唔夠光,睇個mon估
睇Histogram,基本上越偏左代表曝光不足,偏右就係過曝。
今次係咪冇得SET到第一頁咩APP ICON都冇
我搬哂D icon去第2頁就自動將第2頁放去第一頁
但我想留第1頁齋wallpaper
以前XZ1做到
點轉
清cache清data
入去授權sd card
各位師兄

想問下用線連接電腦是否買過條新type-c to usb 定係買個轉接頭?
Thx
電腦冇type c?
冇 舊電腦
買typeA-typeC線
is the ambient screen setting always like this, either smart or always on?
i wish it was like the others, you can set an On schedule like from 0800 to 0000...
冇5g plan嘅記得熄5g
4g先會快返少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞