<末世紀的呼聲>

388 回覆
17 Like 1 Dislike

巴打有無搵出版商去發行你本書? 想問創造館同埋點子出版係咪無得毛遂自薦?
我真係無啊 你有冇識啲咩可能性? 我真係唔熟
同埋我個故都係200幾like
好似未夠班
多謝薯皮巴打氣
最初都有你鼓勵過
我連20likes 都無 ... 黑犬巴叫人情何以堪
我會試自資啊,但係理想嘅世界有人肯分擔風險係最好
你個故嘅背景係敏感啊
我都覺得好有膽 但我贊成有目標就應該試
加油啊
所以有你最初嘅打氣我已經好滿足
我都知咁長係唔易追
無錯 作家做自己幾好
唔係woh, 自資其實唔係想象中貴,最主要係趁住青春留倩影,唔好後悔。 我覺得你見到自己個故仔由laptop變為實體種感覺係無價架,同埋就算無人買,咪最多慈善大平賣俾慈善團體。 話唔定有細路睇完會受到啟發
其實penana 有print on demand 自資出版嘅

不過以你quali 我覺得你可以搵d 大d/出名d 嘅本土出版社試下
多謝你鼓勵 我會搵下機會試下
如果成功 到時候再多謝你
penana 可以自己設計,或者俾錢佢搵人設計,跟住你自己yes/no?

至於如果你係被出版商賞識,咁就應該乜都唔係問題
一定得啦,你又有讀者,又有口碑,題材大眾,唔難賣

你大膽d 可以唸賣點樣賣你個IP 去俾d 電影/ 電視劇嘅投資人
拍青春穿越劇呢d 本小利大
多謝你啟發我啊
我真係無諗咁多

等我順利完故之後 再去搵下有咩可能先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞