20/21 Non-jupas Nursing (2)

883 回覆
3 Like 3 Dislike
恭喜
cgpa 3.33
想知明愛non jupas有無有消息
想問有冇人收過HKU Year1 upgrade去Year3嘅消息仲等緊一絲希望
同你一樣情況 打過去問佢話好少會咁做因為係兩條隊
喊出黎
巴打/絲打有冇興趣相認下 識下谷mate
利申絲
Tg?
急!想問有冇人HKU nursing yr1 轉咗waitlist?
我係senior intake 擺第一 佢轉咗unsuccessful
然後year 1 under consideration 轉咗waitlist
hi 巴打
想問轉waitlist前後有冇打電話俾你?
係senior entry 定year 1?
thanks!
你有冇報到Senior intake,然後俾佢轉unsuccessful 同時 first year轉waitlist?
thanks!
今年有冇yr1 成功轉到UGC yr1 Nursing🤧
有冇人知twc waiting list派左未
我都轉咗 不過都冇抱太大希望
識好幾個上年有upgrade
真嘅?佢哋咩時間up 開咗學都無機啦係咪
冇記錯係8月 開咗學我諗難啲 yr3應該冇人宜家棄offer
大家記住留意電話啊啱啱1號收到poly yr1 offer 佢冇來電顯示我仲cut咗幾次線 好彩我最尾有聽到
恭喜
我想問有無人試過hd/asso升到nursing sy year。

之後係原先個間讀得好,拎住year3個成績報cu/poly sy nursing係會收嘅例子?

真心想入poly/cu,但今年唔收
要 nursing asso/ hd先上到sy
其他科入都要year1讀起
但我係其他u嘅nursing呢?

有nursing hd,但升咗間唔係幾想入嘅nursing degree year3

所以想睇下有無機入返cu/poly
咁你去搵下cu poly sy articulation既條件
要fulfil course同時數要求
same
可以用返asso/hd 成績報sy intake

Ching諗住下年轉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞