20/21 Non-jupas Nursing (2)

883 回覆
3 Like 3 Dislike
日日refresh緊個system
想知poly派左2nd round offer未
想問有無人收到ou 社署en offer?
我都未
之前問有人答7月中會收到
我早兩日收到
我早兩日收到
應該meet唔到condition
會有n手飯食
然後我就要因為嚟個武肺gap year
想問condition cgpa 要幾多
另外係yr1/3 entry?
cgpa3.2就可以
但要翻igcse 但因為疫情問題取消左
佢就算一定要 我點都meet唔到
因為我連試都考唔到
同埋我唔係讀cc health or其他nursing asso
所以要重新year1讀
想知係精神科定普通科
咩GPA
2.9x
咩program 我3.0x都冇
細佬係space漫無目的咁追尋gpa條尾 但多比不才、冇bio底、壓力大、yr1 成績唔係預期內 跪求各位ching 輕輕放下 nursing科 lecture notes 比我執。無以為報 不勝感激。我會洗心革面 好好做人 yr2 cgpa過3.4

*希望各位ching接offer接到手軟 安全著地享受緊自由自在嘅讀書生活 出ward一齊奮鬥*

-
Advanced Physiology and Pathophysiology
Basic Clinical Nursing
Nursing Care of the Adult
Sociology of Health
English for Healthcare Professionals
Advanced Chinese Language
-
小妹 tg
都係啲同health相關嘅program
Interview 用中文定英文的?
First choice?
收到
係呀 只對mental有興趣
ching 可唔可以add埋我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞