20/21 Non-jupas Nursing (2)

883 回覆
3 Like 3 Dislike
我今日都收到了
有冇報hku? Hku通常八月尾都仲call緊人,可以試下主動問下
Ching cgpa 幾多? admission打電話俾你?
有啊 6月in 完就冇消息
Agpa 3.3尾,係掛 佢夜晚七點幾先打黎 嗌我留意email 聽日就要交錢

Btw真係要留意電話 完全唔知幾時打比你 我本身missed call 好彩之後佢再打多次
hku好似年年都係拖到最尾先做野架send個email比佢 連一封auto email都冇

係就緊張少少 不過仲有希望架
祝福你
我得3.3頭希望仲有位,可以一齊做同學啦
多謝絲打!
你留tg 我有齊note
想問ching邊間cc?
Hkcc
今日學校用133再打黎 話升我讀SY 會放個FY出黎,大家接實啦
希望佢打俾我呀 email都send埋了
幫friend問
想問大家hkcc hs上cu/hku/poly sy會唔會話要補返好多courses?
想問下有cu nursing offer嘅人,cu有冇send一d關於registration 嘅email?
因為nursing sy係另外開嘅program 分開教其實幾好
咁慘。。
係咪每個sem都要讀爆cred
我只可以confirm東華sy係要讀138 credits polyu sy我啲同學話都要讀130 cred
兩間yr1都係151 cred嘅
打錯 東華係118 cred
想問hku accept左offer 要等到幾時先有registration info
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞