Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
買左幾日,想問個盒充左6 個幾鐘電都仲著緊紅燈 是咪正常?
差爆會熄燈
最近換左iPhone 係屋企聽 部電話係正前面 一首歌都可以疾十次........ 有無辦法攪攪佢? 買左四個月咁大把
呢隻野啲connection真心垃圾. 有冇人試過其中一隻用用下突然斷線, 放返入charging case 都冇用, 耳筒粒紅燈就係度閃下閃下咁? 隻野又冇physical button冇得hard reset.
巴打係咪不嬲玩開電子野都唔會睇說明書個類人
就係試曬sony 官網啲方法都唔得先上黎睇下有冇人搞得店. 放工拎去整算. 用左一年都唔係第一次咁, 但次次放返入case or reset 完就冇事, 今次唔知搞乜.
試過了都搞唔掂. 唔該ching
reset完一鳩樣
感覺佢駁iphone真係好撚易斷
android好少少但都係麻麻
唉 幾時先再有update?
大家喺邊度買? 大行?
幾時出xm4
粒電打打地柴
用左1年多d長開anc已經得返3個零鐘電
小弟都想知道依家邊到入手平
幫推
我岩岩買個陣已經係最多4個鐘電
其實如果過保可以自己換電
推一推post
推埋,見ebay二手大約800
運費呢?
我之前見200-300運費
咁你不如落深水埗 1200買啦
你集過運未架?
集運22蚊一磅,最多咪兩磅
剛睇肥花二手都係$850左右
唔急晚等sony大賞投bid隻refurbished $9xx,重有sony一年保
個大賞投係幾耐先有一次?
有冇人知道包住耳機,貼住內耳個塊橡膠套有冇得換?
iPhone 11 播歌再打/接電話經常無聲
其實深水埗d舖信唔信得過? 有冇人係喺豐澤呢d大行買?
應該只會係WH1000XM4 (大耳機)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞