Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
經常會窒
斷就間唔中,干擾太勁先會
wh1000xm3同wi1000x已經有齊aac,aptx,aptxHD,LDAC

而且wi1000x已經係17年產品,LDAC係SONY已經唔係新野
係都唔比WF用
好似係電嘅問題
用咗會噴電嘅話 不如唔用 好似而家DSEE HX咁
2021科技電唔係咁高難度野
e道都大把人換wfxm3電池,
差d講問句一粒唔夠放2粒,見d人換粒扭電唔係好厚好大粒咋
仲諗住今日個Xperia發佈會會有XM4
又update?
Benefits and Improvements
- Improves Bluetooth connection stability

NOTE for version 3.0.0 or later: Using the Equalizer and DSEE HX at the same time will increase the battery consumption of the headphones and reduce the continuous playback time.

已update, 未feel 到分別
全開好似頂唔到1個鐘
兩樣開晒其實有咩效果?
今次真係有update,唔係上次咁出錯野
up唔up好
都垃圾開,up鬼埋佢
唔知由邊個update開始 個nc變咗垃圾
呢排啲update叫做好返少少
但係都未有當初戴完喺地鐵同巴士入面完全冇晒噪音嗰種耳根清靜嘅感覺
右耳勁到有時自動無聲
感覺清咗同bass強咗
未更新前,由開始轉咗新機後,發現斷線或者變得密咗,睇吓係咪正如佢所講一樣穩定咗先
eq同dsee一齊開連一個鐘都唔知挨唔挨到...
是但開一邊都頂到3-4個鐘
我又係經常無故斷右邊,幾次更新都冇改善
update 完同一時間行番同一條放工路線
以前冇斷/窒既位出事
以前出事既位照出事

唔知佢improve 左d 咩
捱到,每朝搭車返到公司就冇電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞