Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
我自己update咗fireware後,發現右耳用電好快,由3個鐘左右變得1.5鐘 音量不嬲用開3格(已開抗嘈,無開DSEE(因為聽唔出有明顯分別) reset後再重置 都係無改善 可能電池已夠期
兩邊一樣?之前都係差唔多時間,頂盡2.5嗰鐘
兩邊一樣呀,我開哂dsee個d。之前好似捱到近3hr. 而加within 2hr
我部機7月至買,發覺近排D電用得1.5 hrs,唔知會唔會同 update 左 firmware 有關?
有無開DSEE 有就熄咗佢
之前開eq就算dess自動都唔會開,
新fw更新左如果用左eq都可以開dess
但一用dess個電去得好快,用dess我都係得2hrs內
電已換
試過哂一切功能正常
而家睇睇叉唔叉到電
sony收我1900 食屎啦dllm
xm4都唔知幾時出
xm3叉完得半條命
買新一對又唔係
唯有自己整 反正過保養
我7月先買,有保用,咁係唔係拿去 sony 度换電?
你買左3個月粒電已經有事?
如果係有保養咪拎上去
自從up 左新 firmware 後,聽個幾鐘己經話冇電。
你講起又好似係喎
點解xm3講電話可以咁廢,一上車聽電話就畀人屌聽唔到我講嘢
有保養當然要求check下先,不過你最好重設後再睇吓情況如何,另外左右耳機出現同樣問題,還定是單一耳機?
我就係更新後出現此問題可惜保養過咗,唯有用到頂唔順再轉其他牌子
換完電都係用得1個鐘多啲
咁應該係更新之後既問題
無電嘅熄咗dsee hx未
Airpods pro真係垃圾
廢到出個program全世界換
两隻都係咁,不過右耳比左耳早十幾分鐘話冇電。
唔得 勁大風聲好難聽到
利申喺路邊打電話
我情況係左耳正常,右耳就慘啲變咗頂盡1.5個鐘
升左3.0凝後又lag又食電
今朝拎出嚟用45分鐘已經無哂電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞