Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
要比小小錢攞去維修中心搞
風聲喺app校低一格降噪就解決到
發覺個人瞓低anc 會弱左好多
有無人都係咁?
知唔知維修單可唔可以當單去保養好似唔見左張單
Amazon Warehouse - Used Like New
USD 86.37
想收一個,點入手好
你地咩version?
巴打有無用開邊隻耳棉?
用過complyfoam 好似唔係太貼耳咁
用緊Comply audio pro
貼耳隔音唔錯 啲聲都實咗
但係有啲塞唔落充電盒
左邊差完用果時會發熱,不到10分鐘就冇電,有冇得救?剛過保就....
左邊正式收皮,有冇人放左邊比我or收我隻右邊
真唔真呀,有冇人比較佢同mtm2音質
wf-1000xm3 係,就咁痴返落去就ok
$1329 有得入手

【#限時優惠 #Sony最強降噪耳機7折】
現經 #SmarTone網上商店 購買Sony WF-1000XM3 全無線降噪耳機並輸入優惠碼「SUMMERHAHAHA」即享7折優惠!

數量有限,售完即止。立即搶購:bit.ly/34V129D
有無人漏低咗係的士
剛剛過保
點連都連接唔返 點做好?
耳棉大家有乜心得?喺邊度買?
正常
成日都係咁
已經習慣
其實係咪就黎會出xm4?
同問
下年掛,唔係新nc processor應該吸引唔到人買
原來咁多人粒左耳都有問題

我冇用個零月之後今日拎翻出嚟用,粒左耳connect唔到
右耳一拎出嚟就識轉藍燈,但粒左耳就完全冇反應,用酒精抹過個connector,差咗成日電,試過hard reset 嗰啲都唔得

粒左耳放喺叉電盒嗰陣粒紅燈明顯比右耳弱,仲要斬斬吓好似就熄咁
https://youtu.be/hA8owrPM3sA
所以我估係冇電+叉電嗰位connect得唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞