Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
最好充電盒果粒都可以換
我啱啱換左了,係好簡單,而加著返用到。但拆開個殼時小心粒燈,我一野隊左落去,而加粒燈唔著
由Powerbeats pro轉會
最大原因係個盒實在太大,除非用書包,有時想輕裝出街都唔得,所以諗左成日個終於轉會
可惜除非apple to apple
否則干擾問題解決唔到
有冇人知充電盒粒電點換,難唔難換?
塞一下好可能係個Adaptive Sound Control,熄q左佢就ok

師兄唔該晒,家陣一熄左就冇事
試左45分鐘由屋企返公司無塞過了
感激
幾時出xm4
唔很定,wf-1000xm3 就唔使
充電盒粒電跟底板焊死咗,好難換
新出個隻WH XM4晶片轉咗聯發科,同WF XM3個粒一樣,即係冇新科技
所以我覺得暫時都唔會有WF XM4
希望下一代個充電盒可以細 d,
根本就冇必要噤撚大
條管入面個舊棉有冇得換?好似有d污租
兩粒嘢咁撚大,個盒自然要大,但好處係容易拆出來換電
巴打換完電用左排之後可唔可以講下個耳機續航力係咪同當初新買果陣一樣?
近排二手買左隻有保養嘅
當初揀呢隻就係貪佢容易自己拆粒電出嚟換,預可以用幾年
但係網上淨係見好多文講可以拆電,但係未見過有人講換電經驗
有冇巴打試過係咪是撚旦搵一對都可以配對到?
使唔使一定要同 software version ?
頭幾個version同你一撚樣
頂佢唔撚順入咗airpods pro開心使用
但後來啲firmware up下up下已經無曬呢個問題
(雖然都係封塵 呢隻野個配戴感真係低到無倫 啲風聲又戇鳩)
係咪你隻野有啲問題
唔撚得,一定要返廠setup先pair到
我屌,即係收隻番嚟都冇撚用
請問領域$1399係咪屌得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞