Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
由19年開始買番嚟用到𠵱家,未開過DSEE,因為開咗佢後,試過用Spotify,聽電台,發現前後分別不大,如果你係用903app聽嘅話,音量🔊就要更加開大聲少少,變相好快食電,聽新城起碼到都叫正常大聲啲,起碼用到3個鐘頭內
不過要留意番,更新佢嗰3.0後(應該無記錯嘅話),右耳機電量明顯比左耳消耗得快
無得解,人哋jabra連線質數真係未斷過,可惜佢左耳機一定要連住右邊耳機

其實我連聽歌都覺得冇分別,但係開DSEE舊電好似倒水咁,所以建議一定要熄。
我係聽聽下右耳斷左 要放返落個盒再拎出黎先連得返
我琴日都有呢個情況
我就未試過,只係右邊經常窐,甚至斷線
有時未必要放翻入盒
試吓唔理佢一陣佢會自動connect翻
跌左左邊 之前位師兄係邊度買返
講電話廢撚過閪
平時無留意 啱啱望一望個耳棉好污糟
大家平時點清潔個耳棉
換過第對好過啦
無更新 講電又廢 念黎愈窒
右耳今日完全無反應,reset過都係咁。。係咪可以掉得
幾時會出下一代藍牙
新入手 想問下你地多數用咩mode聽歌

用apple music聽佢地代言個首再會 高音人聲有啲沙
師兄,我隻右邊剛剛死左,介唔介意賣隻右邊比我

冇所謂
TG傾?

https://t.me/Dicccck
Ok, pm左你
有問題想請教大家,早幾日攞隻WF1000XM3出嚟聽
,一用得右耳有聲,開app睇,左耳同差電盒無曬電,之後返屋企差電再reset,左耳紅燈係咁震,同埋變咗左右耳都連接失敗,想知係左耳死咗定成個死咗?
同你一樣,換咗左耳粒電之後就翻生
唔該巴打,邊到可以整到,我隻耳機過咗保養,比SONY睇都要收150
我都想知
自己淘寶買電換
拆粒舊電出黎果陣要小心d, 唔好用金屬工具夾硬撬
會short circuit整死隻野
換新電落去記得搵d膠紙包邊 等佢絕緣
其他可以參考呢度:
https://read01.com/MJmON6P.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞