Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (6)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
入左你一定後悔
正想問
Update唔到嘅罪大又jm9
剛剛試唔見,係唔係有伏所以抽起左
真係唔見左個update message
但個更新好重要
an11後成日斷斷下
有無人同我都係用iphone ,一聽電話立即斷開連線?
我係聽緊歌,有電話入,唔聽cut線,但on9善歌播緊無聲,要斷連重連先聽得返
一樣。基本上無乜成功接到電話call
Sor
想問如果踩單車, 6-7 個鐘, 用 SP800N 定 Samsung Buds Pro 好
本身有WI 1000x

買多個wfxm3訓住用好 定省筆錢升wixm2?
真係唔知盒電定粒豆豆電有問題
豆連盒差爆100%
聽左一陣落車放入盒
同一日再拎出黎聽個盒已經去到70%
第二日再拎出黎個盒就5%

係咪豆電問題?

另外想問下你地電係邊到買?
淘X間間都唔寄香港
ching 淘邊間?
你講呢兩隻都last唔到6-7個鐘喎
wfxm3訓住用意思係訓覺用?
WI xm1同xm2個人覺得升級感不大

訓住用會唔會唔舒服?
你想用佢個noise cancelling訓覺就已經唔洗諗
佢last得兩個鐘左右
唔打側訓冇問題,打側隻耳仔會feel到明顯銀住

訓到朝早有Low battery, please recharge headset當閙鐘提你起身

擋鼻鼾聲幾好
係 wor
同埋佢寫d battery life你睇下就算
以wf1000xm3為例,佢寫6hrs play time
我一出就買,實質3hrs多d
而家更有巴打話2hrs都冇

我都係單車撚,是但買對帶單邊,又可以更留意路面情況
寧願佢伸支腳出黎比個Mic 真係用得著
用咗差唔多兩年
坐巴士完全講唔到電話
個車廂震嗰啲聲完全遮曬我把聲
其實依方面Airpods Pro會唔會好好多?
btw 早排流出嗰隻XM4
rumour有冇話幾時出
會,你預七、八月啦
成日講電話就airpods not PRO
XM4你唔好預佢會有好好既語音
你睇下WH1000xm4就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞