[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
關原條友仔集集都要衝出黎講廢話真係好正

公司既水今日好好飲

公司既水今日好好飲

關原成套劇嘅 笑料

公司既水今日好好飲

關原係成套劇嘅 笑料

公司既水今日好好飲

關原係成套劇嘅 笑料

認真去戇鳩,咁先係最好笑

公司既水今日好好飲

關原係成套劇嘅 笑料

agger 條友好好笑喎
坦白講
今集如果你話個犯走左或者保釋左黎纏住龜梨
俾佢老豆見到都話講得通
今集睇完
只得6個字
心諗做乜鳩呀

老一輩見個男仔女人緣差 , 識親啲女朋友都唔3 唔4 , 就好自然唔想個女拍埋去架啦 , 有幾難理解 ?

公司既水今日好好飲

關原係成套劇嘅 笑料

agger 條友好好笑喎

日劇笑料就係呢種先夠正
神舌個隻同tvb有得揮
馬後炮咁講
唔知上野樹里依刻有無後悔

上野拍落香取到都仲ok
如果係上野+亀梨個感覺應該好唔同

呢套唔算好收得啦

呢個人馬我初初估平均有10……
如果上野樹里做應該連而家個數都無

如果上野做,我覺得效果反而無文乃做得咁討好

原本係上野做?
佢同龜梨無一忽似情侶
原本係為左睇山p先睇套劇點知睇睇下鍾意曬三個主角,文乃好得意
原本係為左睇山p先睇套劇點知睇睇下鍾意曬三個主角,文乃好得意

套野真係得佢先做到;換著石原做都做唔到個種冷傲感
馬後炮咁講
唔知上野樹里依刻有無後悔

上野拍落香取到都仲ok
如果係上野+亀梨個感覺應該好唔同

呢套唔算好收得啦

呢個人馬我初初估平均有10……
如果上野樹里做應該連而家個數都無

如果上野做,我覺得效果反而無文乃做得咁討好

原本係上野做?
佢同龜梨無一忽似情侶

最初係話上野樹里,佢辭演先搵木村文乃

睇朝5晚9就會睇到換成石原里美做呢套個效果
下集係最後一集?
下集係最後一集?

應該尾二
下集

山P: I am your son
龜: Noooooooo
下集係最後一集?

應該尾二

下集結婚前最後一個考驗,到最尾第10集就結婚同交代其餘幾pair

石原個種格係少女情懷

石原個種格係少女情懷

石原 : 呀仔, 我同你同居架喎

石原個種格係少女情懷

下集

石原個種格係少女情懷

下集

.....見佢同定岡咁似......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞