[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
文乃真人同菜菜緒frd唔frd
佢地都合作左好多套

印象中佢地係fd 底
惡女菜菜緒咁對文乃好心痛

Btw 果陣好多人話文乃個髮型怪
個陰好短

睇閒聊007 文乃話娛樂圈冇朋友

摺毒型,好似晴子咁無特別事唔聯絡
又唔似會蒲

套戲好似做緊佢自己
係幾好睇
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩
扭屎忽花扭足六集先同男主一齊
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正

呢個係睇女主角個心路歷程點樣轉變

如果無咗前面啲鋪排,就咁睇最新果兩集應該唔會感受到依家咁甜嘅感覺
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正

如果無咗前面啲鋪排,就咁睇最新果兩集應該唔會感受到依家咁甜嘅感覺

其實都鋪得好差下
係個氣氛拍得好同埋男主果邊講得多d補足返
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正

其實都鋪得好差下

佢個劇本寫得好,扭屎忽花得來又唔乞人憎

文乃自己同老豆老母講可能一世都唔結婚

同龜梨講話問題出係自己身上度幾幕寫得好

仲有文乃氣質搭夠,即管扭啦
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正

其實都鋪得好差下

對比金子茂樹自己高峰之作求婚大作戰,呢套真係差好遠
當然對比summer nude呢d就實好d...
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

我覺得都合理啦
話曬比前男友hurt過
本身又唔識男主

同埋日本愛情劇6-7集開始鐘意對方差唔多係公式黎

無啦啦有個痴線佬同你講佢係命運既人
要d時間接受好合理姐
為左文乃 即刻煲mother game 個闊太咁似蔣麗芸

你咁講檀麗嘅 佢後生好似好靚

同足球教練有路嗰個好靚

同足球教練有路嗰個好靚

成套女角都好高質
鍾意文乃做既幾套劇都係叫X子
蒲原希子 如月塔子 同晴子
個個都話晴子正
雖然文乃個樣係正
但我就覺得呢個角色好煩

下咁樣先正

其實都鋪得好差下

對比金子茂樹自己高峰之作求婚大作戰,呢套真係差好遠
當然對比summer nude呢d就實好d...

呢套贏在班配角交足功課
如果三惠個角色做得西d已經會毀晒成套劇

同足球教練有路嗰個好靚

安達祐實丫嘛 好似係童星出身
好好睇到今集 甜到爆
眼濕濕個個樣
睇晒老母遊戲 仲有咩劇有文乃又好睇

愛的成人式,不過係電影黎同埋做女二。

轉頭睇

石丸美彌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞