[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike

算係土9近年平均表現?

17年
1月 12.9 9.6 9.2 8.9

16年
10月 8.8 7.4 8 9.8
4月 10.3 9.3 6.9 7.9

出多啲我咪高啲囉
依家每集我得嗰5分鐘

阿誠我講咗幾多次你要主動啲

我有睇, D選角麻麻地, 係得山P我比較喜歡

好多人都話文乃死魚,
其實我今次第一次睇佢演出,
之前警報個d完全未睇過,
但我反而幾鍾意佢呢 type 甜美型(可以咁樣形容嗎??)

文乃係呢套劇既賣點係傲嬌
所以我覺得死魚係無問題

死魚眼真係好難頂
老豆老母結婚果part好match好正

睇到眼濕濕

毛管凍
但切蛋榚笑撚死

文乃好撚正

文乃好撚正

kiss了

算係土9近年平均表現?

17年
1月 12.9 9.6 9.2 8.9

16年
10月 8.8 7.4 8 9.8
4月 10.3 9.3 6.9 7.9

出多啲我咪高啲囉
依家每集我得嗰5分鐘

阿誠我講咗幾多次你要主動啲

好多人都話文乃死魚,

所以我覺得死魚係無問題

死魚眼真係好難頂

我覺得木村文乃揀得幾好
有果種認真樣,但冧果時個樣又夠甜
(其實今集光頭佬形容果種type係幾似,唔太起眼,好似難親近,比一般人可愛但又好似有少少不幸既樣)
[quote][quote]

好多人都話文乃死魚,

所以我覺得死魚係無問題

死魚眼真係好難頂

我覺得木村文乃揀得幾好
(其實今集光頭佬形容果種type係幾似,唔太起眼,好似難親近,比一般人可愛但又好似有少少不幸既樣)

聽講原本係想搵上野樹里做但佢reject左
但文乃又真係演得幾好,個種反差好吸引人
[quote][quote]

好多人都話文乃死魚,

所以我覺得死魚係無問題

死魚眼真係好難頂

我覺得木村文乃揀得幾好

聽講原本係想搵上野樹里做但佢reject左
但文乃又真係演得幾好,個種反差好吸引人

佢同亀梨啲交流好正
第一次睇文乃覺得好正 想睇之前佢做既劇有咩推薦
12點入左呢個post 睇到依加 聽日仲要返早

alife 都好甜 戲份少啲但我幾鍾意入面嘅文乃

Mother game 呀

Mother game 真係冇撚得輸
神之舌佢就扮on9妹

石の繭 殺人分析班
水晶の鼓動 殺人分析班

神之舌佢就扮on9妹

為睇佢就 Mother game啦
計埋劇情就石之繭 
想睇埋菜菜緒就Siren (呢套無睇)

我第一套睇佢係 遲開的向日葵
12點入左呢個post 睇到依加 聽日仲要返早

神之舌佢就扮on9妹

計埋劇情就石之繭 

Thank
睇咗兩集 第三集啲link已經死晒 有冇人有link

YES
平時線上睇開D網都死晒

神之舌佢就扮on9妹

計埋劇情就石之繭 

Thank

遲開的向日葵正野黎
岩岩一次過追晒5集

文乃真係女神

YES
平時線上睇開D網都死晒

我搵到了 acfun
當年睇野豬龜梨係個mk仔
而家個返工人士look好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞