[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
文乃是咪ipad
女主角都ok令但太普通留唔到深刻印像,把聲反而留到因為太好聽
男主就太核突油頭粉面死泡菜樣
山p就真係又令仔又型

慘得過人地油頭粉面但做主角
你隻山狗都係特別出演咋
做咁多年戲塊臉都好似中風癱咗咁唔識做戲

龜梨和也好撚正囉 同山下智障d 冇表情既戲比真係笑左
怪盜山貓 同 依家命運的人 完全做到兩種人格出黎 比山下智障做呢兩套 我諗都係同一個表情
女主角都ok令但太普通留唔到深刻印像,把聲反而留到因為太好聽
山p就真係又令仔又型

你隻山狗都係特別出演咋

怪盜山貓 同 依家命運的人 完全做到兩種人格出黎 比山下智障做呢兩套 我諗都係同一個表情

除咗野豬妹外山P永遠都係一號表情 基本上冇演技可言
但睇山貓真係見到龜梨啲演技同內心戲
山p就真係又令仔又型

你隻山狗都係特別出演咋

山p做戲得兩個樣
一係彰一係健三再唔係就chok樣
宜家謎之男都係用返彰個模式
山p就真係又令仔又型

你隻山狗都係特別出演咋

山p做戲得兩個樣

阿爾吉儂算係例外
呢套睇得出佢有進步
不過好多劇啲角色食正佢果飯係真,好似和尚咁
山下智障d戲真係好撚唔得
講野好似含住舊屎咁
文乃bb
山p就真係又令仔又型

你隻山狗都係特別出演咋

山p做戲得兩個樣

你咁講又係 佢一係就目口目面一係就扮癲
由00年做池袋西口公園嗰時都係冇表情 過咗咁多年都冇演步
現實中有個痴線佬無啦啦同你講我同你係命運安排,都真係幾撚恐怖
就算細個一齊玩過都係咁話
我係文乃就唔會再理佢

但三集個態度都冇變 啲套路又係咁樣 開始冇新鮮感

我覺得進展幾好喎
文奶肯打俾佢,預告男主下集又真正鍾意上佢

通常都係男女主拍咗拖之後山p就出事,然後佢哋兩個一齊救佢,最後發現xxxx

好想快啲知山p身份

咁都估唔到?
現實中有個痴線佬無啦啦同你講我同你係命運安排,都真係幾撚恐怖
就算細個一齊玩過都係咁話
我係文乃就唔會再理佢

但三集個態度都冇變 啲套路又係咁樣 開始冇新鮮感

我覺得進展幾好喎
文奶肯打俾佢,預告男主下集又真正鍾意上佢

通常都係男女主拍咗拖之後山p就出事,然後佢哋兩個一齊救佢,最後發現xxxx

好想快啲知山p身份

咁都估唔到?

如果係咁,既然山p已經存在,仲洗乜返去撮合佢地?
呢套劇我覺得山P好睇d,可能髮型問題
睇完第一集 愛上左文乃
龜梨和也同山p好正

呢套劇暫時鐘意龜梨多啲
山p個look型到

相比下龜梨肥左冇以前咁型
山p個look型到

龜由mk變咗中年阿叔
山下智障d戲真係好撚唔得
講野好似含住舊屎咁
文乃bb

笑撚到我
睇第一集嗰陣,龜梨和也個樣怪怪地咁,但第三集開始好似好返啲
龜梨啲戲睇到我好辛苦
冇人講滿島真之介
睇文乃同菜菜緒
山p個look型到

龜由mk變咗中年阿叔

佢之前另一個體育節目為左操球速先增肥左
個單元完左已經減緊架喇
無可否認我都鍾意瘦啲既佢
不過30歲人仲過瘦都唔係幾好
而家咁樣有番啲肉都好既
文乃是咪ipad

山p個look型到

龜由mk變咗中年阿叔

佢之前另一個體育節目為左操球速先增肥左
個單元完左已經減緊架喇
無可否認我都鍾意瘦啲既佢
不過30歲人仲過瘦都唔係幾好
而家咁樣有番啲肉都好既

好憎going
逼老細食蘿蔔
文乃是咪ipad

個呀婆有專屬音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞