[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
我係女都覺得文乃好正

菜菜緒正好多

菜菜緒平時瞪大對眼做惡女
今次做d咁可愛嘅角色 真係J死人

Agger 菜菜緒正好多

Agree

文乃係日本女星黎講算好普通 有老態
其實山P會唔會係龜利同聞奶30年後生既仔黎?

我見網上好多人都咁估
可能係返去30年前幫佢呀爸呀媽

十成十都係, 由未來返黎幫阿爸阿媽結合

如果寫山P係佢同宿敵生個仔,跟住媽婚姻生活唔開心,佢返嚟改變少少還老母願會唔會吸引啲?

山P 真名係 健,佢十年前因為受惠於時間精靈幫佢回到過去,
所以今次向時間精靈借左時空跳躍能力,去幫其他人。

自然聯想到健三受精靈幫助追返禮,之後幫其他人
佢角色啲行為都似喎
其實山P會唔會係龜利同聞奶30年後生既仔黎?

我見網上好多人都咁估
可能係返去30年前幫佢呀爸呀媽

十成十都係, 由未來返黎幫阿爸阿媽結合

如果寫山P係佢同宿敵生個仔,跟住媽婚姻生活唔開心,佢返嚟改變少少還老母願會唔會吸引啲?

山P 真名係 健,佢十年前因為受惠於時間精靈幫佢回到過去,
所以今次向時間精靈借左時空跳躍能力,去幫其他人。

自然聯想到健三受精靈幫助追返禮,之後幫其他人
佢角色啲行為都似喎

謎之男同健三個造型同性格都好唔同喎
不過一樣做月老就係真
我其實覺得幾好睇
點解收視咁低
我其實覺得幾好睇
點解收視咁低

星期日時段不嬲都唔高
我其實覺得幾好睇
點解收視咁低

龜梨和也黎講呢套真係唔錯
我其實覺得幾好睇
點解收視咁低

Fans表示Kame同山p合作唔理咩劇都會睇
我其實覺得幾好睇
點解收視咁低

Fans表示Kame同山p合作唔理咩劇都會睇

Fans表示龜梨和也d劇好多都無聊到頂唔順
開波
赤井 伊藤...
有無人可以大約講下今集講乜
點解套劇啲人咁撚鍾意飲水
有無人可以大約講下今集講乜

四條友去飲酒,四谷同湖月講完全係定岡好過正木,正木去湖月屋企同老豆傾野,同老豆老母講彩虹張相個男仔係佢嚟。之後正木公司去飲酒撞到定岡,定岡話聽日要同湖月求婚。

山p就叫正木聽朝送水時阻止,聽朝去到送水湖月已經出左去,之後定岡就求婚,正木就傷心走左去空地,同細路打棒球,咁啱棒球比數同正木電話no.一樣,同佢打既細路叫赤井同伊藤 (紅線),就叫湖月如果最後真係打左個電話No.出嚟 就call佢,然後正木約左佢食飯,臨完場湖月話自己唔係冇對象,係唔想結婚,完~~~~
有冇人知龜梨和也果件藍色外套係邊到買到
BILIBILI無晒日劇睇

應該係你手機版搵唔到,試下用電腦

應該係你手機版搵唔到,試下用電腦

真係冇左
點解套劇啲人咁撚鍾意飲水

樓上巴打們係咪睇開生肉
樓上巴打們係咪睇開生肉

樓上巴打們係咪睇開生肉

唔係,今日咁啱記得要睇
樓上巴打們係咪睇開生肉

唔係,今日咁啱記得要睇

如果唔記得睇電視我應該唔會睇返
樓上巴打們係咪睇開生肉

唔係,今日咁啱記得要睇

如果唔記得睇電視我應該唔會睇返

巴打住日本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞