[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
mother game每集開頭文乃對住鏡頭講野好可愛

所以當時就迷上左文乃BB
不過呢套命中註定應該可以超越老母遊戲
雖然老母遊戲個散髮look冇得輸 但呢套入面d表情比老母遊戲正十倍
成個 po 變咗丁文乃嘅 po

文乃由木獨嘅 明天媽媽不在 到 發花癲嘅 神之舌

都係咁正

戲路都好廣

睇a life先識佢,角色性格好正

同你一樣
今集好好睇 開頭文乃又好主動 到最尾表白都好正

佢笑有貓紋真係屈哂機 酒笠就見到多 貓紋真係好二次元feel

貓紋即係點
btw好甜

佢笑嗰陣塊面有幾條貓咁嘅紋架...你留意下

我反而覺得d紋好唔自然
套劇真係好甜,特別係文乃
不過咁快講到拍拖之後會有咩發生呢
照計唔會咁順利

唔係有集最後影返誠最初個騙子女友咩?梗有d嘢嘅。
套劇真係好甜,特別係文乃
不過咁快講到拍拖之後會有咩發生呢
照計唔會咁順利

唔係有集最後影返誠最初個騙子女友咩?梗有d嘢嘅。

咪就係最新第7集

佢笑有貓紋真係屈哂機 酒笠就見到多 貓紋真係好二次元feel

貓紋即係點
btw好甜

我反而覺得d紋好唔自然

反而好似老咗咁

同感,唔太識欣賞,甚至有諗過係咪皮膚無咗彈性先會有呢d紋。。。。。

貓紋即係點
btw好甜

我反而覺得d紋好唔自然

反而好似老咗咁

同感,唔太識欣賞,甚至有諗過係咪皮膚無咗彈性先會有呢d紋。。。。。

依張會唔會好d
各花入各眼
我覺得d貓紋好萌

貓紋即係點
btw好甜

我反而覺得d紋好唔自然

反而好似老咗咁

面相黎講哩d叫"橫肉"
好gfable
為左文乃 即刻煲mother game 個闊太咁似蔣麗芸

你咁講檀麗嘅 佢後生好似好靚

同足球教練有路嗰個好靚

安達祐實丫嘛 好似係童星出身

「沒有家的女孩」名句,同情するなら金をくれ!
好gfable

佢已經係人妻啦

貓紋即係點
btw好甜

我反而覺得d紋好唔自然

反而好似老咗咁

依張會唔會好d

正到爆
龜利和也呢條友仲活躍緊
想當年中學班MK個個都學佢
文乃2018有新劇
拍岡田將生

電影黎
文乃2018有新劇
拍岡田將生

電影黎

睇呢套劇先認識文乃
短髮靚到有氣質到呢
同個角色襯到爆
唔知點解個個都插佢髮型肉酸
係就係年紀大咗少少(拍落啲1822到)
但果種賢淑feel加埋把甜聲⋯⋯
啊我不行了
仲要真人係美女廚神
佢老公就好啦
文乃2018有新劇
拍岡田將生

電影黎

電影

難得主演電影#love
雖然劇正d
文乃2018有新劇
拍岡田將生

電影黎

電影

難得主演電影#love
雖然劇正d

主演印象中得 mother game 一套
有得主演已經正,起碼戲份有番咁上下
文乃2018有新劇
拍岡田將生

電影黎

電影

難得主演電影#love
雖然劇正d

主演印象中得 mother game 一套
有得主演已經正,起碼戲份有番咁上下

主演仲有wowow果2輯殺人分析班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞