[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
bilobili有直播
睇緊老母遊戲,唔係吹大

睇過佢三套劇都可以做到唔同既人,幾好野

老母遊戲真係好普通(可能未睇哂),但命中個種冷漠格比起北川景子個隻西面港女格有氣質好多

mother game集集講道理咁濟

btw有冇人覺得個幼稚園呀sir好似羅仲謙

瀨戶康史?定上地輔雄?
康史啲戲都好勁下,但膠力唔夠,推介睇下武士飯
文乃
睇緊老母遊戲,唔係吹大

老母遊戲真係好普通(可能未睇哂),但命中個種冷漠格比起北川景子個隻西面港女格有氣質好多

老母遊戲前半同個仔互動好睇d 後面幫其他老母解決問題無咁好睇

典型日劇大道理囉,但有個咁既老母點搞呀
外表上佢真係唔係好掂,太後生,做姐姐就得
園長做老母先有個套窮人feel
扔左部水機

師兄你係日本睇緊直播?

yes

個人好想知反對交往同前女友係騙徒兩者關係係邊……

我都唔明 明明係受害者

上星期睇預告都覺得唔合理,受害者俾岳父嫌棄,咩理由
扔左部水機

師兄你係日本睇緊直播?

yes

個人好想知反對交往同前女友係騙徒兩者關係係邊……

我都唔明 明明係受害者

上星期睇預告都覺得唔合理,受害者俾岳父嫌棄,咩理由

嫌佢蠢掛
同睇演奏會個幕一樣
睇緊老母遊戲,唔係吹大

老母遊戲前半同個仔互動好睇d 後面幫其他老母解決問題無咁好睇

講外表唔合理今季成為老母仲勁,澤尻英龍華個仔12歲
睇緊老母遊戲,唔係吹大

正太好撚cute
ボンキュッボン
睇緊老母遊戲,唔係吹大

講老母劇做得勁既話一定係守財奴,睇到我都流淚
呢集麻麻地

左邊真係造人
馬後炮咁講
唔知上野樹里依刻有無後悔

上野拍落香取到都仲ok
如果係上野+亀梨個感覺應該好唔同

呢套唔算好收得啦

呢個人馬我初初估平均有10……
如果上野樹里做應該連而家個數都無

如果上野做,我覺得效果反而無文乃做得咁討好
因為比人呃過就嬲成咁 最後口遁幾句又冇野 又要等一星期
呢集麻麻地

夾硬黎既 想睇下集多啲
劇情越來越爛
根本就係搵唔到野講
隔硬拍
浪費哂個cast
呢集麻麻地

夾硬黎既 想睇下集多啲

反對個理由真係好
但無諗過連三惠上集去晴子屋企條線都同今集有d關……
劇情越來越爛
根本就係搵唔到野講
隔硬拍
浪費哂個cast

要拍10集,唯有搵集打外父大佬
佢頭一兩集一開波已經講到會結婚呢集先拍得出……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞