[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
文乃真係好正
Btw佢唱歌嗰part好好笑
文乃有d黑

不過呢套好睇過逃恥 唔明逃恥有乜好睇
我就算比較支持結衣都咁話

如果以近呢幾年黎講
個人覺得最好睇係全開女孩同legal high
今日子都唔差 逃恥反而覺得一般
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

逃恥係靠現實極難出現嘅ff+賣結衣可愛
劇情就算啦
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

追果陣覺得好正 冷靜翻落黎覺得都係above average
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

飛翔公關室都唔差
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

追果陣覺得好正 冷靜翻落黎覺得都係above average

逃恥係得女既正
依套男女都好甜
逃恥睇成田淩真係做到基爆
人100%又好有男神feel,幾掂
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

太唔現實
鐘點清潔係女神級,仲要單戀毒撚源先
逃恥我覺得係靠首歌同舞+結衣紅
Youtube好多日本電視台都跟跳,有d主播好撚正
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

太唔現實

逃恥我睇完第一集就冇追,劇情吸引唔到我,結衣我係my boss my hero個時鍾意
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

太唔現實

逃恥我睇完第一集就冇追,劇情吸引唔到我,結衣我係my boss my hero個時鍾意

同埋個劇情太唔現實啦...為左要令人地相信就要連情侶都扮埋
逃恥我覺得係靠首歌同舞+結衣紅
Youtube好多日本電視台都跟跳,有d主播好撚正

多乜鬼
全部都係tbs同埋同d細台
即係由頭到尾都係一個台
文乃有d黑

如果以近呢幾年黎講

劇情就算啦

逃恥係得女既正
依套男女都好甜

樣子如何,命運也切如何
山p加龜梨完勝
今集又甜死
點解變左討論新垣結衣
有冇人睇過亀同山p返去野豬間學校個綜藝節目,fans表示好感動

同感

求link

YT搵唔返,睇b站啦http://m.bilibili.com/video/av10827346.html

有冇人成日將個topic睇做

命中註定的撚人
黎緊文乃有新電影上, 記得支持下, 套野有小栗旬同長澤
https://youtu.be/7acHLgmpLJM

大家有冇睇過文乃教煮送, 有佢做老婆就有口幅了

巴打去佢ig望吓
幾乎全部相都係佢煮嘅嘢食
連佢舊年宣布結婚果張相都係嘢食
佢老公應該每日都好有口福

做文乃老公真係幸福
日日都咁甜
黎緊文乃有新電影上, 記得支持下, 套野有小栗旬同長澤

追憶
個卡士都算幾豪華,仲有影后安藤櫻
有冇人睇過亀同山p返去野豬間學校個綜藝節目,fans表示好感動

同感

求link

YT搵唔返,睇b站啦http://m.bilibili.com/video/av10827346.html

佢兩個因為今次合作除咗主題曲仲有首新歌
有無人覺得主題曲把聲應該係電腦大執過?兩個人把歌聲都有啲假

j 家d歌不嬲都係咁
有無人覺得主題曲把聲應該係電腦大執過?兩個人把歌聲都有啲假

j 家d歌不嬲都係咁

呢方面同源仔果首爭好遠

咁星野源係創作歌手ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞