[日劇撚] 我是命中註定的人

1001 回覆
90 Like 2 Dislike
有無人覺得主題曲把聲應該係電腦大執過?兩個人把歌聲都有啲假

j 家d歌不嬲都係咁

呢方面同源仔果首爭好遠

偶像派講咩實力呀
搵番文乃代言嘅象印廣告

簡直係世界級
搵番文乃代言嘅象印廣告

簡直係世界級

佢長頭髮真係好睇d
搵番文乃代言嘅象印廣告

簡直係世界級

佢長頭髮真係好睇d

但短髮襯依套劇多d
其實山p個角色係咪真係神黎
愈睇愈覺得佢就係30年後既呀仔
順粹返黎睇下後生既老豆同呀媽係點結識
搵番文乃代言嘅象印廣告

簡直係世界級

佢長頭髮真係好睇d

但短髮襯依套劇多d

我原本因為山p先追
因為呢套劇迷上文乃
呢幾日追埋mother game同錢的戰爭
長髮look都勁靚
不過呢套嘅短髮look真係有種屈晒機與眾不同嘅感覺

成套既角色設定同造型都係襯到十足十
見到愈黎愈多文乃FANS真係興奮又感動
長頭髮唔係唔靚,但無左個種氣質係到

佢上一集講佢以前失戀個時個隻短直髮真係迷死人

有無人有cap圖
依套劇文乃做晴子依個角色應該真係吸左超多fans
我都係其中之一
今集好好笑
劇情都好正
依套劇文乃做晴子依個角色應該真係吸左超多fans
我都係其中之一

文乃: 請你多多指教...
然後bgm

有無人有cap圖

冇咁誇張呀
可能我係mother game開始留意佢
覺得佢長髮陽光賢母look好正
有幾集係屋企同個仔玩嗰陣個散髮look先係最殺食

有無人有cap圖

冇咁誇張呀

電話仲有留到當年追mother game嗰陣嘅截圖

有無人有cap圖

冇咁誇張呀

呢套越睇越好睇
睇誠同晴子好羞澀嘅互動好sweet
文乃短髮果種氣質根本殺晒

我都覺
文乃真人同菜菜緒frd唔frd
佢地都合作左好多套

我都覺

我都覺似係佢地個仔,但佢改變左歷史……
佢地都合作左好多套

數得出都起碼有警報、A Life同呢套……
佢地都合作左好多套

印象中佢地係fd 底
惡女菜菜緒咁對文乃好心痛

Btw 果陣好多人話文乃個髮型怪
個陰好短
佢地都合作左好多套

印象中佢地係fd 底

個陰好短

睇閒聊007 文乃話娛樂圈冇朋友
佢地都合作左好多套

印象中佢地係fd 底

個陰好短

睇閒聊007 文乃話娛樂圈冇朋友

摺毒型,好似晴子咁無特別事唔聯絡
又唔似會蒲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞