CNN總部突遭大批示威者圍攻

437 回覆
546 Like 13 Dislike
收咗中國佬錢
俾佢地搶完咪算
反正搞得出咩大風浪
方會黎多次黑豹黨個D咩
學下香港拎隻tvbuddy出嚟鎮住喇
件事講真都唔明點解要反TRUMP
個地方係投 DEM 要問責都係問DEM啦

Minneapolis:

Democrat governor.
Democrat Secretary of State.
Democrat State Auditor.
Democrat Sr US Senator
Democrat Jr US Senator
Democrat Reps 5 / Republicans 3
Democrat Mayor.
Democrat AG.
Democrat Police Chief.
2016 General Elections - Voted Democrat.
成件事黑人問號
民主黨州示威
示威者多數反侵
但係又走去搞左膠媒體既CNN
點解走去搞CNN
支那人行為
呢單入埋匪共數
想唔死都難
個洲又係民主黨
CNN又係反Trump
維尼果然係同Trump 係friend
Yes sir
好撚亂如果後面有暗共推波助瀾唔出奇
陳同佳案喚醒美國人
真係第三次世界大戰準備開打
真係有鬼帶風向都唔奇
當初都有人裝修錯一芳,但美國人唔知CNN反開trump就出奇啲
點會燒到民主黨不嬲都想jer死trump racist
呢鑊真係黑人問號
做左我地想做的野

tvb總部
國泰城

我SEARCH左陣
D人話因為大樓入面有個警署
支那俾錢搞美帝,等 trump 無得連任
大陸人從中[red俾錢[/red]挑撥
成日都搞錯目標
Benz 都係反日受害者
種族歧視左過百年 仇恨已經深入個腦度而且美國POPO對黑人同白人或者其他種族係有執法偏差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞