CNN總部突遭大批示威者圍攻

437 回覆
546 Like 13 Dislike
你自己鍾意咬下福利同間唔中做D無關痛癢既平權你自己笨柒姐

呢幾年黑人失業率最低就係因為多工開

換民主黨剩係識加福利加稅有咩用?
班力架
Trump d CIA臥底黎 一定係
借d意燒左佢
支那勢力搞事
事實係黑人犯罪率高過哂其他人種
話時話,可以搵返劉亦菲落去,話佢支持police brutality
成單野我都搲曬頭,香港人裝修係揀鋪頭黎裝修,裝修啲黑社會福建幫牛屎佬鋪頭,裝修完都唔會攞裡面啲貨物。

但係班美國佬就亂鳩咁黎
我地應該承認呢啲先係正確示威技術,同埋承認政權有必要鎮壓。

好過見到呢啲又四圍搵藉口兜咁撚柒
拆淨果個唔係老鼠曾
墨西哥策劃滲透?
另一方面黑人認為係白人壓住黑人教育/工作機會令佢地唔可以向上流
會唔會再出現多次roof Koreans
美國:CNN FOX CBS NBC HBO ABC
香港:TVB TVB TVB TVB TVB TVB

CNN FOX 根本同 TVB 冇得比
收咗中國錢搞事?
個概念係有一排方向報好撚少氣屌鳩POPO,但你唔會當方向報係自己人
「差仔腳埋去會得罪其中一邊」
係唔係五毛 自已決定啦

如果唔係既「你到底識唔識㗎」呢句就留番比你自己啦
一睇就知你根本冇睇過FOX同CNN
睇完藍媒啲農場文就當自己識
咩都唔識亂鳩咁UP
想知咪自己上FOX睇佢地寫開啲咩
上CNN睇下佢地幾鍾意寫FAKENEWS
而家仲要人塞錢落你袋 喂埋你食好冇呀
咁清楚都唔明 返去驗下個腦
班暴民小數民族係民主黨票倉, 民主黨日日幫佢政府補助,
Show Blocked User - 葉啟明
又block一隻,大家block 定離手啊喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞