CNN總部突遭大批示威者圍攻

437 回覆
546 Like 13 Dislike
我有
我從來唔用呢D term 我見到人講呢D term我都會話佢地inappropriate
even支那我都覺得係一個純發洩無意義嘅term 直呼中國表達自己同佢地嘅distance我覺得已經足夠
鬧人也好表達意見也好係唔需要靠labeling去特登trigger人令人發嬲 咁樣對constructive咁表達自己係毫無幫助
爆到嚇死popo
我黑人問號佢地攻CNN
就同香港示威者攻立場新聞一樣咁耐人尋味
A quite complicate situations
A mix of challenges in:
1. economy
2. politics
3. health
4. social benefits and concerns
5. etc..

Trump is on a very hot seat !! Would like to see how he handles it in the next few months.
XiNN今次要點報導
美國警察開槍未
白人青年。
呢一年世界發生既事完全失預算
我硬係覺得侵呢鋪會輸比中國
我地保持距離好d
原來?你識我?毅進無中文堂?
同問,CNN衰咩?
因為佢食到個腦已經溶咗
唔好停呀
阿蛇有幻覺
sad
黑人問號
外國勢力?
投共和黨就乜柒都CUT撚哂加埋依家仲出件當撈侵呢D
投民主黨起碼仲有得咬下福利同間唔中做D無關痛癢既平權
黑人問題上面兩黨對黑人其實都唔係咩好野
不過上面個堆你要話投共和黨就真係白痴先會做
你老母就五毛

可唔可以講解下CNN點奶共法?

FOX news 又點Apple Daily法?

舉d例子好唔好?幫幫手
多謝trump幫香港囉,人哋明㗎啦
多謝trump又唔會介入人哋國內問題
FOX 共和黨 本土派
CNN 民主黨 左膠,奶共
其實美國警察一到處理示威,暴力程度就自動大幅減少
啲藍絲成日話開真槍,打人片反而係平時先會做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞