CNN總部突遭大批示威者圍攻

437 回覆
546 Like 13 Dislike
CNN唔係正常機構
投左民主黨咁多年都冇改變過 怪佢地自己on9
diu就算同香港情況一樣都唔好亂幫 唔做唔錯
圍內討論無問題
不過真係唔好亂Tweet
講真, 我地又唔係住美國, 又唔係跟單野跟得咁貼
記住自己既身份係一個唔關事既八婆, 講緊同自己無關既是非
唔好公義L上身咁突然走去做道德判官
記住你係睇緊N手source既幾段仔翻譯報導咋
唔好覺得自己係大法官, 一睇就知邊面啱邊面錯
支持美國手足裝修白宮
明明CNN暫時係幫自己,搞佢對大家都冇好處,等於喺香港搞黃報
侵攪乜撚..
示威就話暴徒
先安內or後攘外問題
當時國民黨就係比共匪d假新聞而被竊國70年

而加美國睇到所有壓力&威脅都係由納粹中國而成。唔打死大陸佬,世界會從此沉淪
#142 講CNN入邊有狗屋

睇唔透
There are increasing frustrations due to dramatic increase in unemployment, anger toward the policy of "staying home " for months, uncertainty about outlook of Covid-2019 , etc..

Sometimes it only takes one small event as trigger. They then take all the frustration and anger to the streets and bring forth more violent actions....
唔知咩事為出聲而出聲係九唔搭八,但因為係香港人就唔應該出聲?

我認同將件事拉埋落香港到講係做多咗,但唔等於唔講野,只不過唔應該因為香港而唔敢講
Twitter都有人講5g會傳播武漢肺炎
香港如果南亞人暴動就可以攞黎比
負皮是我比的
出面夠大把post開口埋口Nigger呀差
咁重視種族問題既你
又有無去屌柒佢地?
民主黨州分,自己lock down攪到大失業,之後推比trump政府

民主黨賣___ ___
都係果句, 咁你想講乜?
就呢件事你覺得講乜先係啱係公義?
人講你又講
睇下新聞啦on99咁
人地做左百鳩幾年黑奴加埋成百年種族隔離做二等公民咁款先有既
你肯唔肯吖
換啦 黑人黎香港
d 黑警好撚開心啦
五毛? CNN奶共
Foxnews係唯一講真話 美國既AppleDaily
你同我調轉黎講?
問你有無冰賣做乜話人弱智?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞