退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
佢大了 大方啲咪話 我本台不講政治, 只談遊戲 承認係港豬咪得, 無唯要踩人
再者佢個晚開donate喊 大把人都donate佢 幾時要佢仆街?
咁你對呢個人反感 咪唔好睇佢 無謂佢又多個view數
佢移咗民就無當自己係香港人 根本佢心態係你地香港嘢關我撚事 咁一個台灣人唔想理香港事我唔覺得有咩問題

同埋佢只係講香港人中意睇人仆街 反送中前個個都話香港人魚蛋論㗎啦 係佢標題改得on9以為佢講政治野
公說公有理啦,toyz話鐘生份合約 harsh,唔比佢接jop 嘛,
講真佢又係係台灣成名既,都唔關香港事。
我地唔好學強國人咁,周圍拉關係啦,例如楊振寧,又話佢華人之光又盛。
Toyz 唔撐咪唔理佢囉,唔好當佢香港之光咁,佢都唔care 香港。
冷面貼熱屁股。
佢屌香港人睇人仆街最開心
有講係屌藍定黄?
唔講政治取向 越黎越憎呢條友
當初留意佢咪又係因為佢香港人呢個身份 點知條友係咁撚衰格
當初搞到tpa不歡而散
之後自己傻鳩簽10年約又要違約 就搞HKE 仲要屌返人
賠完錢仲要出書抹黑撩鍾培生 咁人地緊係搞鳩返你啦
當初同佢好fd嘅丁特stanley全部反曬面
條友都冇反省過自己衰乜
呢條pk. Toyz 都唔係第一次踩香港人
支持鍾生告到佢pk
佢呢啲三姓家奴,無根無家無鄉下
身邊連一個朋友都無,根本人格有問題
無法播放影片
這是私人影片。
無睇過 邊撚個嚟
佢衝出來支持送中,好撚記得。
呢條藍絲嚟,無需手下留情。

玩下加速主義撚下佢啲台灣fans 搞到佢啲米飯班主退訂就ok。
多謝你幫班仲話佢冇問題既人, 回憶下呢隻toyz狗 幾閪
將自己私人商業糾紛 扯埋同良知問題衡量
呢條撚屌真係書讀得少又on9
食正個電競浪潮就以為自己係人才
中立,唔表態=藍
迖哥
Toyz 依種人 上次道完歉 今次又黎料
垃撚圾 咪撚自稱香港人啦 叫自己中國玩具未得
都係做昆狗 打機昆人
真人賭錢出千
外國人幫香港出聲係人情唔係must
根正苗紅
成個logo咩色
WHO
推 unfollow左
你睇返佢上年6月條片,佢撚係中立。
「為什麼這個法令能讓103萬人出來遊行,這是我不懂的地方,......這明明是抓壞人的法律才修訂的,結果這麼多人出來遊行,這原因是什麼?」
無文化on9 mk仔係咁嫁啦 全球都知場運動係2019全球其中最大一個既政治風波 係獨裁民主意識形態之爭
條傻仔就自卑怨婦mode上身話咩香港點衰
佢無考慮過會咁著重佢表態既其實最大可能係堆15 16歲鐘意打機既中學細路又仰慕佢既人 班細路個心態只係求個安慰大家都知佢無影響
唔通會有個30歲結左婚既人走去叫個打機佬表態咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞