退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
所以啫係撈到 但唔珍惜同感恩仲想有大食大跳槽 仲要話鳩香港人啦你個fd Dinter唔係香港人都係憑良知 公義 同理心去撐港人架咋垃圾toyz
琴日丁特條片話「保護傘」有乜嘢幫手可以搵佢
反觀toyz
已退 89078
將條片share俾館長睇屌柒佢啦
自打嘴巴 走撚到去台灣咪睇香港仆街開心囉
其實 衰啲講 佢雖然本身係香港人
但佢已經離開咗香港 亦唔靠香港人搵錢
佢表唔表態 有佢嘅自由
唔係個個都會衝出嚟為香港發聲
當然 我地應該感激為我哋發聲嘅人
但唔通唔發聲嘅就屌鳩人咩

台灣個個藝人都為香港人發聲嘅咩
你又個個走去屌鳩佢咩 都幾無謂
有睇佢而又覺得佢咁講仆街嘅 自然會退訂㗎啦
Toyz為人係點我就唔撚知
不過唔好當丁特係黃
呢條友問題極大
搵下佢以往既私事
絕對唔係假
你睇佢黃都只係扮黃
同香港某x安一撚樣
呢條toyz淨係識貪心同貪錢 邊會理其他野
咪撚傻啦,人哋宜家月入幾十萬新台幣,條女又正,又多fans。似得我哋咩,唔使係度打飛機喇
有幾耐風流 有幾耐折墮
睇佢啲片都唔多尊重女性 屎家垃圾之流
希望鍾生快啲收佢皮
其實屌佢on9我認同嘅,但係師兄想問你嘅樣有幾標青?
正一仆街!
傻閪刪哂啲留言
洗唔洗為左啲subs出翻條片道歉呀
呢條撚樣.睇佢打LOL就知佢為人.寧願食兵食肥自己都唔柒幫打團.自私都無人有,經典香港25仔
仲有人睇呢個過氣小丑
comment都熄埋
好彩有人CAP左圖
我又覺得佢唔係藍 純粹係唔鐘意香港呢個地方
所以呢度發生咩事都唔關佢事 佢都唔想理
唔鐘意可以退訂佢 洗乜逼人表態
到時台灣有咩事咪睇下佢會點表態根本就搵錢至上嘅垃圾,講咩大道理
因為佢真係真心愛護民主自由 正如我地調返轉光復左香港 但係台灣失守 我諗大部分人都會覺得盡做啦 幫到就幫
不過toyz真係條片都好啲 但佢個回應真係十足廢老廢中 將自己嘅不愉快當曬係全世界逼害佢 好老實啦佢拎s2冠軍到HKE 大把人都覺得佢爭光 上曬神台 後尾又簽到英皇 順風個時又唔見佢個呢啲 根本就睇錢
條友好貪錢 donation之後d咀面
但見到有人don港幣佢就扮唔知
屌你老母, 轉個頭就off咗留言
退左訂好耐 冇當過佢香港人 死賤種冇資格做香港民族一份子
我就信相由心生嘅

貪錢口面 食相咁難睇
呢到大把人標青過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞