退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
#316就講哂我要講既野
你覺得係自己友咩? 我唔覺
人品唔好果d通通唔算得上自己友
食黃店 服務/質素唔好果d通通唔幫襯
但唔幫襯想屌佢閪果陣
又會有人衝出黎話
你做咩唔屌藍店要屌同路人
真係笑左
我讀得書少, 你哋蝦我。

應該大概係咁嘅意思
hashtag埋黑警死全家喎,暗黃到出曬面
館長為人係點我就唔撚知
不過唔好當館長係黃
呢條友問題極大
搵下佢以往既私事
絕對唔係假
你睇佢黃都只係扮黃
同香港某x安一撚樣

館長以前撈黑添啦,唔見你講
屌你老母 就因為丁特條友
傾黎都哂氣
豬隊友
之前先係直播話香港嘅事關我撚事
仲話逃犯條例合理立得好冇犯法怕咩俾人捉
你同我講佢暗黃?黃就黃暗乜撚嘢黃阿
所以你意思係佢以前係仆街
今日佢做幾多好事都係仆街?
咁你慢慢清算我唔同你癲
以前高登一路都係踩佢垃圾,嚟到連登都係一樣
佢憎香港人係好合理
如果林奠第日扣頭對全香港人道歉
你又會唔會受?
真係呢d人遲下機都無得佢打啦,繼續政治冷感囉
讀唔成書真係讀唔成,思想真係幼稚又無腦
佢扣頭道歉之後支持手足如果佢真係咁做接受又有咩問題?
PIN THIS LA
你老母俾我屌到失禁果陣條底褲就黃啦
就當係佢變左台灣人,咪又係果啲弱智藍營撐國民黨撐韓國瑜
有乜分別
都係低劣
留言就叫香港人退訂退grp 但以家fb youtube又del片del post 睇死佢遲啲又出條片道歉
全盛時期既toyz可以俾連登囝退訂幾多次
錯哂嘅偷換概念,人地丁特有冇打壓你香港人有冇落order叫班狗殺香港人?
為人係點你唔知但係又話佢問題極大扮黃
佢公開講左好多次上埋節目到認佢以前係黑道
講哂經歷出黎
依家改過自新成日叫台灣青年唔好撈黑
唔好以為做黑道好威好勁好好搵
其實只係比d頭目利用既傻仔
點計
連登=香港人?
比喻姐我唔係反館長,個咩柒出新天地話丁特以前黑歷史點點點所以係扮黃,轉個頭又話得館長唔係為討好人而開口我先咁講館長以前夠係黑社會唔見你話佢扮黃
一般會認識toyz嘅人就係後生網民,兩登就係後生網民集中地,而家又係連登仔叫佢表態
咁佢憎鳩我地,自然唔會幫我地發聲

巴哈睇到 大部分g持 toyz
激死連登仔啦
起初,納粹抓共產黨人的時候,
我沉默了,因為我不是共產黨人。

當他們抓社會民主主義者的時候,
我沉默了,因為我不是社會民主主義者。

當他們抓工會成員的時候,
我沉默了,因為我不是工會成員。

當他們抓猶太人的時候,
我沉默了,因為我不是猶太人。

最後當他們來抓我時,
再也沒有人站起來為我說話了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞