退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
窮得只剩下表態
一係就屈尻人係黃 肉酸到呢
你可以問館長
夾硬分黃藍其實遲早都出事,
逼人表態呢D野同做共産黨逼人做紅衛兵有咩分別

一個係現時既“民意”想拉倒極權政府,但係邊個保證到他日既黃唔會變今日既藍。
淨係叫人諗一個人做香港國總統你都唔知搵邊個做
第一,自己違約
第二,鍾生攪你

兩樣野除左兩個事主之外,關香港人撚事?
講到個2000萬係香港攪到你要賠咁

但係隔離post都咁多人幫口
真中立唔反
係要反達哥
仍然有人反緊達哥
佢同之前某個youtube閪婆話自己
因冇人鐘意所以黃變藍有乜分別?
呢啲回覆已經說明左條76點解咁講

大陸仔
咁你有冇諗過鍾培生係攞佢做賺錢工具先簽十年約
某程度上佢講得啱
其實離開得香港都係覺得外地比香港更有前景同希望 咁後生走嘅都唔會有好深感情
有人為電競出走台灣 有人為歌唱事業上支那搵食 有人為做gamer/youtuber去歐美
你可以希望佢企同一陣線 唔代表要強逼佢表態歸邊
人地走咗想做不問世事嘅台灣人
咪由佢做不問世事台灣人
人地都冇諗住繼續喺香港生於斯然後死於斯
洗乜尋根話人生於香港必須對香港嘅事表態
Dinter/館長之類嘅人會關注香港只係佢地政治敏感度高 唔係所有台灣人嘅義務/責任嚟
連香港自己都仲有港豬 點解要搵台豬嚟出氣
咁樣只會令其他台豬更加唔會想理/幫香港
唔係要拎人賺錢點解要簽佢?

另外以結果論而言 鐘培生咁多年都一直掟錢落去搞香港電競 今日佢出黎話要改善香港電競風氣我就信

你話條76toyz 改善d咩? 台灣電競風氣夠唔好得去邊又唔見咁愛台灣既佢幫手改善
香港電競戇鳩,然後佢憎哂成個香港
只可以話佢性格問題

最大問題係,佢自己都係戇鳩
叫條撚樣收皮啦.
仲係50萬訂閱
就係佢發生幾大件事但都講都冇講過下
啲人先問佢啫 點知佢係咪藍絲支持中共支持黑警打人?
其他主播都冇呢個問題
“去年6月,他曾在直播中回應網民追問,對修訂《逃犯條例》表態。當時他霸氣直言:「我說,我一點都不在意香港發生甚麼事情,可以嗎?我政治冷感,OK?可以嗎?不是啊,我本來就不care啊。”

幾時冇講過?半年前表完態,半年後再迫人表態?
居然有人鍾意睇垃圾
呢條片啲comment
戇尻仔同你解釋都係多撚餘
你剩係講政治立場而撐丁特既
咁你洗撚講咁多野咩
收皮啦
退訂 無視
連登仔真係垃撚圾 成撚日逼人表態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞