退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
似乎佢人格有問題
唔係黃=係藍,奶共

Good logic
咁佢又未到呢個級數
阿叻呢堆先係
政治冷感個期唔退訂而家先黎退?你都幾撚ON9,仲要俾多咁多個月錢佢洗
佢又要出聲又要玩中立
公眾人物無呢個膽 當初就唔會口響
佢個人品係點同佢政見無關係,丁特為咗講自己意見,撐香港而同咗nonolive解約,前排先開口撐保護傘,話有野可以搵佢幫手
人地個market都唔係香港,駛扮黃討好你d香港人?
佢仲覺得係表態問題?
大家都係藍,所以網開一面
屌 睇唔到
丁特真係好撚高質
台灣bob叔咁
有時我真係唔明台灣人會鐘意佢扮小丑...
76toyz 仲有人睇
開個直播只識講國語唔講以為係中國同胞
而家仲係唔係直播講國語我唔撚柒知啦 好耐冇睇啦
其實有就佢

有比返7成其他收入佢

係佢太貪
咁佢又有佢道理既
當佢唔念香港出世 果16年感情啦
人地真係係台灣發跡既 事業上香港真係未必有幫到佢
但下下要計住邊個幫你你先幫邊個 好MEAN 點解唔可以自己行先一步?更何況話晒都係自己故鄉
話晒都幾十萬既KOL 唔好話香唔香港 見到咁唔公義既事 都應該發一聲啦
算啦 都唔需要追住佢黎講咩.UN佐算數

利伸.以前好鍾意睇 上次就UN佐
花輪都會貼下野
toyz 留番比狗睇啦依家
好早已經無睇佢
運動初期佢好似直播個陣已經柒左一次

個次之後就unsub左佢youtube
睇唔到條片
人地都話對香港無留戀 佢思想上都變左台灣人啦 你哋成班mean精有幾可鼓勵過佢呀 人地就係唔鐘意香港嘅事同人先去台灣 不過你地退訂我都唔反對 你哋自由
佢的確靠自己打出嚟嘅成積,香港又的確冇幫助佢啲咩,人地對既然香港冇愛冇歸屬感咪算咯,成班on9迫人表態,博咩?
一開始訂閱佢呢個行為已經好on9
依家唔止佢冇喺香港得到好處,仲要對香港冇歸屬感,唔係阻返工嘅層次,係關我咩事嘅層次
佢上年話政治冷感我即刻unfollow
之後仲扮撚晒野道歉
食屎啦,丁特先係真兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞