退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
咁佢咪收嗲囉,政治冷感一知半解冇料到學人淺談社會現象,突顯自己冇常識

最撚柒係拎自己喺香港嘅際遇做擋箭牌,人哋館長丁特係台灣人都識講吓香港社會不公啦
雖然佢係幾on9下 不過條片講話香港人鍾意睇人仆街真係事實嚟
佢之前已經試過講錯野
丁特為人係點我就唔撚知
不過唔好當Toyz係黃
呢條友問題極大
搵下佢以往既私事
絕對唔係假
你睇佢黃都只係扮黃
同香港某x安一撚樣

不如你收收皮先?
佢del埋條片😂
踩低同自己出生地既人, 去奶自己工作地既人 拿利益。。, 唔講你表唔表態都知你藍啦 講咩林鄭下台啊, 係到玩國服。 話香港人冇幫你 ? 個陣你俾鐘生搞 係到開台9up又係到喊 咪又係大把人donate你, 幾時要你仆街啊
不過依家就幸你去仆街死啦。 見利忘義既小人。 讀多啲書啦 又話贏左冠軍後想讀返書?讀屎片啊 垃圾
這是私人影片。
垃圾
唔發言唔緊要
對自己鄉下政治冷感 關我撚事都算
但講野可唔可以唔好咁難聽 呢個時候講呢D真係落井下石
身為一個公眾人物 多次失言 夠曬核突
https://www.youtube.com/watch?v=Z4t1vY0ANng

Toyz 政治冷感,與我無關
disabled comment再del片
唔知佢個工商 會點屌佢呢
成班友仔自己無限上綱
首先我就好撚憎toyz既
但一個個陣當紅既世界冠軍就值6皮一個月?
唔好玩啦 上一上大陸60萬一個月都有
你望下現役既karsa 帶百幾萬錶打比賽呀
怪就怪佢自己on9簽埋啲垃圾offer
跟著之後見到自己唔至值咁少就後悔想反口
你地有冇睇晒? 係有人donate屌香港人: 好地地睇片然後要叫toyz講政治做咩? 然後toyz佢自己覺得 表態政治 去斷佢財路 會仆街 咪 屌9 返香港人囉 幾時無限上綱?
https://www.youtube.com/watch?v=Ai3CJWF1nVU&
Toyz: 香港關我屁事 反正沒有幾個香港人喜歡我
的士陳都唔敢公開咁講
你一個二打六串撚到
其實為賺錢唔講我都明
但點解可以理直氣壯
根本唔係為香港
生而為人都要做啦
自己唔識長遠睇怪得邊個
簽10年約雙方都要take risk
後來自己先發現原來電競咁好搵就嬲豬毀約
比人告都係抵撚死
佢篤精就黃
先唔講佢有無問題,點解一定要人表態?有無諗過呢個問題,再講香港人又真係咁。
香港人永遠都只想假托於人坐享其成,一條街相隔就見到兩個時空,有人流血,有人只係講黃店黃店。
出名就叫人香港人,唔出名就人人喊打,gem係咁,mc j又係咁,toyz都係咁,好難怪人無歸屬感。
就好似有人大陸出世,之後嚟左香港,都會認定自己係香港人。
自己諗諗
認真冇需要討論佢,呢個時候香港人唔洗講d咩,留俾台灣人諗下自己收左咩人移民好過
佢講既野都其實係唔關政治事wor
佢係屌香港人本質仆街姐
中共逼我打假賽
扮晒有骨氣
佢有冇後悔到
屌唔係問題
揀岩時間屌得唔得
作為公眾人物 揀呢個時間屌會唔會太冇腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞