退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
toyz好似未拎世界冠軍已經比高登仔攻擊緊
條友講咁撚多咪又係純粹為左錢,扮撚晒野
條垃圾自大到講到全香港欠左佢咁,你打機架渣屌你老母,佢有咩貢獻咁巴閉呀,以為自己偉人呀?
拉,人地打機上位,又唔係用政治上位你地都癲既
以為好似達狗咁用政治上位咩,夠膽放返一開始d片出黎呀,國安法第一個拉鳩佢呀叫backup佬del片消滅證據加入支那
事實連登大把連衛兵
同d小粉紅一樣本性 首先你係香港人
公眾人物就你去到邊生活都好 都死chur住人回應支持你

咪係囉
人地打機之嘛
你地追擊人咁多年做乜9
佢欠左你咩
唔好寄望啲咩台仔會幫你,而家台灣後生果度淨係識打機睇綜藝,搞撚到個人都成個弱智咁根本繁體支那

香港後生仔女啲質素高咁多,無謂自貶身價比啲on9台仔羞辱你
未發生呢單野已經退訂咗,演技生硬,睇佢打機又學唔撚到野打親求撚其夾兩句幹你娘以為好好笑係啲弱智仔先中意睇,岩曬台狗啲口味
係 好肉酸
我絲黎
我本人就從來都無叫過佢臭雞
鐘培生唔係黃咩
打下擦邊球咁,話佢黃就無咩可能,不過上撚咗岸唔講閪話就由佢啦
你自己夠錯重點啦

佢人品私生活係點同佢政治立場完全無關係

學bob叔講 舊屎夠係黃 一撚定係黃 但亦都一撚定係垃圾
丁特個市場同顧客群組完全唔關香港事都撐到出哂面 仲有乜野好講
以前點同依加比

toyz打出身價果陣電競咩環境呀 連電競大國韓國都未認真注資掟大錢落去
上一上大陸60萬一個月 你拎依加黎比 佢同鐘培生破裂果陣都只係話人地開20萬比佢

另外果陣佢簽既約係教練約唔係選手約 教練係s3s4果陣比6萬一個月已經好多

只能怪自己目光淺窄 鐘培生就係睇中s2世界冠軍中路同埋電競既潛力所以先敢投資落佢到 不過人地都預左條反骨仔隨時見出面市場好撚好會想走所以一早講明要簽十年死約
只係證明自己無良知姐 投共賣台就係依啲人
抗爭一年,道德綁架仍然未停,可想而知有幾多人未進化
講左政治冷感,你想佢有咩言論出嚟?
你想知佢立場唔等於佢想答你
依家人地都答左,你地唔滿意答案喺度挑針?
佢呢個回覆PTT超過一半台仔覺得冇問題
除左HKES果段
大家又點睇
到底走去問佢果d期待佢點答
答你光復香港 時代革命
之後就會得到心量上既力量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞