退訂Toyz

448 回覆
1610 Like 53 Dislike
根本呢個post既人一係睇標題,一係弱智
人地屌返香港人你以為係屌今次運動咩
人地本來唔出聲,係成班on9 踩入去洗版逼人表態
果個場面諗下都肉酸,估唔到真係有人會開post
就算呢條片佢都唔係藍啦下話
究竟而家啲人發生咩事 真係cls
藍係支持政府果邊,或者反示威,佢邊度講左呢啲野呀?
香港會唔會就係太多你呢啲盲屌撚樣先咁易俾人帶風向
兒登一早變撚左文革批鬥啦
反正你唔表態?你就係藍唔需要解釋咁多
達哥屌曬黑警狗鐵都係藍
76toyz咁都唔係藍?
洗到達哥開唔到台又唔計?
洗左成年無人出聲?你toyz打手?
唔明點解逼人表態
佢講香港不一直是中國的一部分嗎?
立法有什麼問題
https://youtu.be/Ai3CJWF1nVU
係啦係啦
達哥係藍,Toyz係藍
咁點?改變到啲咩?
佢哋表態香港就獨立到?
佢哋又唔撚係Trump都唔知你班人做乜咁撚在意
係有時間開依啲垃圾post,不如開多幾個文宣post提起士氣好過啦!
係到左批右批得啖笑
Sony係藍啊,Apple係藍啊,Nintendo 係藍啊,Microsoft 係藍啊咁又點?
大家咪又係邊用邊繼續打仗
下?我都冇去達哥度洗 又冇鬧佢
tg group一開波屌鳩達哥果陣我雖然冇睇佢,但都有話人地又唔知撐警果邊,洗人版好肉酸
成日都覺得人地表左態就幫到啲乜咁
想陣營大啲?sorry 咁樣係肉酸到個陣越來越細
咩咁又點
知佢係藍咪轉睇第二個
老任 apple Microsoft 呢啲冇 alternative 係佢地威
電競選手周地都係啦
要唔睇有幾撚難

有得唔揀就唔揀
就係咁簡單
佢係藍
雙你老母個標準
我拎館長出黎做例子
好地地點撚解要提佢黑社會出身?
腦殘邏輯 返去睇丁特啦 垃撚圾
佢係仆街
但donate 迫人表態更仆街
正所謂,人不犯我 我不犯人
佢自己都話撚左政治冷淡,死都迫人表態,為乜撚?正義魔人?批鬥撚?
本身無睇 岩岩CLS左
幫推,唔明點解仲有咁多人訂閱佢。
可以返推
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞