【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
我都諗住二刷
睇完果種空虛感好強烈
上年睇endgame 嘅時候有幾個位大家一齊歡呼
最後完場全場一齊拍手掌
好想搵返呢種感覺
可能真係優先場或者頭場先有
睇左幾次tri既我知道出果陣都好無奈咁講唔好再傷害我童年好無
好彩今次真係救番
今晚睇都有人拍手
估唔到
你可以等下星期(第三周)
睇下有冇新特典
大家有少少俾endgame渲染左
我都係首日頭場睇咁滯 但我果場都無拍手無歡呼
只係默默咁喊 所有人都係坐到最尾 片尾期間都無人禁過電話
任何院線都有定點?
識唔識嫁
大和》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉》〉all
其實真係無得怪佢哋 係東映無做好個IP 剩係睇左01嘅90後我地呢代先會鍾意 佢地啲00後無共鳴嘅話 呢套的確唔會感動到佢哋
其實呢套好似Toy Story3 咁細細個睇頭2集大 之後睇3嘅結尾就好感動都係講長大左都要同童年講再見
琴日cinema city jp睇都冇紀念卡
初初仲聽到笑聲,最後好多人都頭耷耷咁走
講緊女

Endgame唔同啦,每年都有1-2套戲上
持續左十年同一班人
第一次見gif
樹莉真係不了,03芽心
唔知,要等官方通知第三周有冇特典
第一次見gif
樹莉>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>芽心
至少樹莉成個人物塑造完整好多
成個經歷會令人同情同理解到佢既行為先
由初期塑造既開朗堅強既性格
再揭露家庭背景一d都唔簡單
親生阿媽死左 老豆再婚又唔理佢
當唯一可以作為爸爸角色既拍檔係佢面前慘死
一下子整個世界崩塌左落黎
以往裝作堅強既人只要一崩潰就真係好難起番身
佢都只係一個11歲既細路女
後期變成咁真係唔係無道理

相反芽心成17歲
成套tri剩係識得乜都隱瞞唔講事實
其實本來乜都知 一早講出黎就唔知發生咁多事
剩係識mei mei mei mei mei
完全無一樣野係做得岩
完全係一個失敗既人物塑造
特別嗚謝俊可攻巴打幫忙做時間軸既排版
樓主下個po開始可以轉貼呢幾張圖 肯定會整齊同靚好多

光通巴做得好辛苦架,大家點都畀個正皮先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞