【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
me
罰你重睇
片尾定格畫面其實show 哂邊個嘅拍檔消失咗同未消失
直曲難分
你哋真係好難服侍
呢邊有人就問一開波打鸚鵡獸點解要用成熟期打?
點解唔一開始就用完全體,甚至究極體打?
轉頭另一邊,又話出2次奧米加太浪費,應該先用戰鬥暴龍+鋼鐵加魯魯打一轉,唔夠打再合體?

屌,真係忍唔住要講粗口
一場94分嘅電影,要點樣拍圥滿足到所有人嘅要求呢?

如果真係覺得咁差
請返去睇神作Tri
你要嘅三角戀、其他主角究極進化、奧米加新進化都有
一次過滿足晒你哋要嘅願望
仲唔止94分鐘
有幾多人今日二刷左,除左前三行,基本坐爆。
01離別前大和都有吹口琴俾加布聽
睇咗2集已經頂唔順
你要自虐請隨意
01尾二嗰隻俾人碎咗紋章啦
二刷見到OP 有0.5秒畫面係倒數一格。另外後面有石化機。
幾考眼力
Bgm唔滾動?what?
愉景
佢有好多大張我們一直都在果張
但話唔派住
二刷完,要好專心同預先知先留意到Op 阿空倒數緊
Eosmon 睇番真係唔勁,就算好多隻Omega都輕鬆搞掂,係變使徒先唔夠打,無咩刻意貶低Omega.
鼻涕獸個主人係靚囡囡嚟㗎,返學帶住鼻涕獸實比其他女Friend杯葛啦,仲慘過Menoa細呀陰功

如果Tri用呢個Flow咪幾好,第一集咁樣耍走最勁嗰隻,得番帝王龍甲一隻究極體,跟住查極光點嚟開主線,拍檔陸續升究極體打,人就抽寫下點轉職業。尾二阿空,Menoa拎番拍檔參戰,最後Omega慈悲mode出嚟打大Boss接02end. 點都好過唔殺x5 ->殺呀

而家再出續掠水味好濃雖則會俾錢嘅
有無巴打有太一

用大和換
唔該呀
一陣間二刷
但好可惜冇哂咭了
荃灣愉景新城今日下午2點幾買飛仲有首周白卡
你可以試下
時間點大概係戰爭遊戲後唔係好耐
所以到02果陣佢地要係特殊情況/靠青龍獸既力量先可以再進化
無唔代表消失嘅
任佢兜

其他01眾都無咩迷失急進唔理初心乜乜乜
巴打有冇tg呀
我都係聽有巴打講op有阿空部機嘅倒數
今日二刷、三刷時落足眼力睇
真係有,有0.5秒,隔離有花瓶
個光環剩低3-4格
前日譚已經話想做個普通女仔
家下剩低3-4格時間
所以唔想戰鬥,啲時間留來陪比丘獸
應該無
要搵日本代購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞