【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
咁啱武漢肺炎
咁啱其他大片延期唔上
咁啱呢段時間日本動漫停工
最大嘅原因係有咗神作Tri 嘅對比+童年回憶
造就咗今次嘅情況
呢邊不斷推
票房又不斷升
美美話我地都上啦
巴魯獸話比佢食下好耐冇用過嘅chikuchiku bang bang
之後仙人掌獸一叫技名莫名其妙咁笑咗
可能係好想拍下集
俾我見下古神獸
我理解係放單次先會叫技名
連放 打得快 要走位都唔會叫
岩岩轉左PDF upload, 睇下睇唔睇到
即係極光令梅諾亞隻蝴蝶隻獸復活係-6
我都想知點解tri要揾啲唔知頭唔知路嘅人做
睇絆先知原來仲有有能力做嘅人存在
屌你一早揾呢個班底就唔使有套tri整衰自己個brand
我第一次睇時都聽到呆咗
乜原來日文招式名真係對住香港個名
chikuchiku bang bang
針針碰碰拳
可以唸得浪漫啲嘅
可能數碼世界想回應女教授心意呢
我尋晚開又無事
其實我反而覺得果個係數碼世界對佢努力既回應
但梅諾亞本身解讀錯左變左呢條歪路出黎
直到eosmon笑 佢先意識到閃蝶獸返左黎 仲一直陪住佢
等左廿年就係睇兩個仆街仔主角嫌自己隻digimon阻住地球轉搞到被消失⋯睇完心情好差
細個睇tbb
成日聽錯啲招名
尖刺碰碰拳變閃子波波拳
天女打女惡魔果招光係聽極都聽唔倒
鋼鐵加魯魯射果粒彈又係聽唔倒
電腦既野我真係識條鐵咩
睇倒
可以咁講
你又做唔做到隨時帶住個小朋友 問呢問路咁 又嘈
0私隱空間
人類就係咁 犯賤 唔到失去都唔識珍惜
你係咪理解錯啲咩
我都覺得件事係有意義
只不過我係覺得如果梅諾亞做既事係錯的話上天唔會再次賜呢個生命同能力落啲數據度
其實主角先係做錯事果邊
我到而家整字幕都聽左好耐
天女獸係天堂十字光
鋼鐵加魯魯果粒彈有兩個名
冷凍炸彈 轉行導向彈
樓主係咪訓咗
不外乎幾個原因:
1. 走後門。又係邊個邊個高層、股東、倒屎嘅親友或推薦過來嘅人

2. 利益關係。想用新人,慳成本,或者其他利益原因

3. 高層傻咗,食錯藥。
天女都有話係天堂聖光
不過我就覺得十字光好啲
鋼鐵加魯魯嘅聽聲似後者
不過好難得出
講開又講
02第49集烈焰獸同v仔獸ex出招叫招名
雷龍獸嗌雷龍獸真係柒上天
又唔見其他人係咁,阿丈光子郎美美果啲都有夢想同實現ing
太一同大和甚至梅諾亞都係因為忽視左自己隻野 先發生啲咁既事(或者提早發生
其實我都係咁唸 博唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞