【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
美美入廠嗰段其實可以call齊人
04嘅endless tale應該係歴代最好ED
奧米加甩手甩腳個幕諗起超惡魔獸劇場版
03有大耳獸同黑大耳獸
呢堆goods香港有冇得賣
感覺上到結局都好似冇解開阿空個心結
留低左d唔完美咁
前傳呀空已經決左唔再戰鬥 所以冇再特別搵佢
而且一開頭都有交代 今次又唔齊人呀 其他人都忙緊冇計之類嘅對話
姐係係gp 到call咗嫁啦 其他人忙到應機都應唔到 都慣咗
我睇晒一至五代數碼 好鍾意第一二代 但真係覺得佢地大個唔多好睇 好多劇情好夾硬嚟 啲bgm放嘅位又唔滾動 個尾收得好爛講完句野就即消失 我心諗:吓 完咗? 同細個動畫差好遠

成日覺得最敗北嘅位係 你都可以進化到好勁 但成日都一級一級進上去 明明一開始就可以壓制贏
有上,不過本身個場都唔多人睇
唯有信呢個結局連得返02
開頭都講呢個唔係回憶錄係咪即係有後續
咁都幾誇張 成疊
放心啦
點會唔再出
最賣得係01, 02
好正 感謝
個半個鐘邊夠篇幅講晒8個人成長
其實一開波打鸚鵡時太一已經抱怨
大和亦到回應大家都有自己生活唔可以強求

故事一開始嘅設定就係佢地已經唔再係以前咁close
個人私心最終戰應該要抄返呢一幕

https://www.facebook.com/hkisnotchina/videos/3269762099735443/?vh=e
我又唔夠膽講「一定」
但東映咁貪錢就成數好大囉
但大家唔好抱咁多期望會好D
當年TRI係15周年記念,結果所有FANS比元永撚左兩年
如果東映下次屎忽痕又請D根本唔識DIGIMON既人返黎其實即係又撚FANS一鑊
我覺得「導前6分鐘」後阿空應該有同其他人提過唔想戰鬥,否則,就會前後矛盾。連望月都用咗一秒去讀佢個名,無理由連阿空提都唔提
基本上除咗太一大和 其他人有交代過已經算俾面
01重啟 準備定新劇場版
好有畫面
如果個個都要交代,咁又要好似Tri 咁拍多幾集
始終電影同tv、ova唔同
時間有限,作為導演/製作人一定會有取捨
另一個奇怪位係明明閪貓釘左四眼妹都比人捉
咁點解阿空冇比人捉到
有人話閪貓喺tri到而家個空白期復活左
如果話復活就復活嘅
咁佢地tri喺度拗左六集殺唔殺閪貓咪on9到爆
冇錯
Tri就係on9到爆
宜家有幾多細路會放學衝返屋企睇動畫/卡通/電視...
唔同以前無網絡 無得睇番
回想好喜歡以為個種純樸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞