【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
希望東映識得吸取教訓
唔好亂用人啦
一個咁好嘅大ip ,俾Tri 搞到連死忠都唔收貨
再有下一次應該可以直接收皮
東映都係想賺錢姐
點解唔搵一個熟數碼暴龍,又熟悉市場嘅人去製作呢
反正製作成本都要撥出去
班高層係咪用屎眼諗嘢
我係睇完 絆 先覺得佢救返Tri合理返

可能我腦補太勁啦,睇法就

升上高中,面對既野多左,開始成長轉變向大人
心態亦都成熟唔再同小朋友時期咁,可以亂衝亂撞
當過左一段平靜普通佈既生活,當忽然再面對返戰鬥,有所顧慮
亦帶出左佢句 唔再係被選中既細路

所以亦到 絆 既開頭要點
到絆 後尾 大和 都有抉擇,問太一時,佢答既選擇
亦都重視而家既選擇,唔好後悔,可以改變未來
用無損flac轉alac ?
咁本末倒置
我二刷完都係咁覺得,佢心裡面都希望最強嘅太一佢地可以搵到其他可能性令伙伴唔會消失
平時d扭扭擰擰係大和做
睇變左太一做
tri真係垃圾到
得罪fans主要係指01 fans
呢樣係由02 38集開始直到結局
02結局本身最終決戰有歌有及川死
應該係一個好感動既end
佢無啦啦跳25年後先拖累個結局
但02都算完整故事有用心整個感人既最終決戰
呢方面Tri真係追唔上
及川死同決戰果首我們的數碼世界其實加好多分
Tri斬完隻貓d人仲嫌做咩唔斬埋個四眼妹
仲要咩都冇交待好,將01剩餘人氣都敗晒
今日鑽石山荷里活派曬卡

31歲呀叔 我接受唔到呢個結局...........
我諗會down 幾日
今次二刷偷影左太一篇文,有冇識日文嘅巴打翻譯下

如果仲有人未睇Tri而又想入坑
問下佢係咪接受到一個淆底嘅太一
入面我寫埋簡介架啦 睇完有咩唔明再問我啦
完全接受到改埋名
雖然好明白你心急
但呢嘢嘢下次唔好再做啦
重影 成個電影業比你搞彎唒啦

唯一敗筆
最後進化唔撚播brave heart / butterfly
啲女俾你溝晒啦
我好撚黎悔入左場
無睇tri
但呢個係咪真係結局 我有冇睇漏左d 咩
第一段:
現今有關數碼暴龍的事件增加,越來越多聲音要求正視此問題,他們絕對不是人類的敵人,而是為了幫助人類、連接人與人之間的橋樑

第二段唔完整好難譯
真結局係02
睇q&a同時間線啦
人地咁有心 睇左先問 唔該
佢個開頭好作文啲開頭公式寫法
人生第一次睇日文作文
第二段睇內容係以太一數碼精靈拍檔的身份,講佢同亞古獸一齊成長同生活,帶出數碼精靈點影響佢既人生既自白
用開foobar
絆 完全feel到係一班用心嘅人做
可憐omega戰爭遊戲之後就冇再威過又比人肢解
最正係有啲係電視版嗰啲配樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞