【4月】《數碼暴龍:》 (11) LAST EVOLUTION絆 上映中

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
唔好 我睇完 真係有睇哂Q&A 架
反而最後片尾曲班01 係唔係無哂d精靈
1. 你可以理解做如果下下都究極體咁進化會加速石化
2. 阿空其實係套前日譚已經係谷度講左唔會再戰鬥
3.01分開但之後係戰爭遊戲同02叫做見番 TRI我當佢亂9咁黎唔計 今次離別 即使係跟番02結局 我諗都隔左好耐先見番
4. 個半鐘係無可能講哂8個小朋友既成長 所以佢集中係太一同大和 其他主角叫做有個前日譚講下
會睇 希望唔好崩
果兩隻唔係03
係02電影
的確佢係一級級進上去
但其實之前已經進左OMEGA 比人強制分體左
有定心理準備就算出都唔會特別好睇 會類似pkm電影 公式化
一開頭亞古獸進化好有懷舊風味,但差咁係部數碼暴龍機射個數據進化
有D唔明 隻仆街貓唔係死左既咩
點解會出現返
開頭戰鬥好過最尾,後面草草了事算,講情感野多,最終進化個到hea到
點解得張卡仔送
其實算學精咗
暴龍獸熱完身就即奧米 之前真係一下一下黎
明明一開始打鸚鵡獸可以一野壓制佢
但佢地淨係用成熟期同佢玩搞到周圍爛鳩晒
以為佢跟返02個設定現實世界變唔到完全體
到收尾佢又變機械暴龍獸
真係吹撚漲
講開又係,最後出多次進化畫面都好丫
咁開頭嗰場啲進化好明顯就係畀大家懷舊嘅
設定就係想成熟期破壞力細啲 盡量減低對城市負擔
唔通一個蓋亞能量炮轟平個城市咩
不過我理解你覺得佢結果都係整爛唒啲野呢點
佢想迫真啲 打耐啲 換黎就係睇落去做咗好多破壞
多謝巴打
寧願貢獻票房,都唔想益炒狗
職員話加布獸張卡得好少
反而首周卡有好多
仲問我要唔要換咗加布獸先
佢無俾2張我,二揀一
作者表示冇時間啦 一開頭比咗兩下你盡咗力 未射嘅睇重播啦
個設定就係唔想進到完全體打鳩爛哂D野
另外就好明顯致敬番滾球獸電影啦
睇動畫吓吓講邏輯只係攞苦嚟辛(曼德拉, 2020)
唔想戰鬥姐
個friend入醫院都可以叫埋黎掛
Q&A有寫
有叫埋>一場嚟到點解唔同太一大和打招呼?
打埋招呼>究竟阿空揀邊個,派咗帽未

成套戲失曬焦
所以空成個角色喺LE入面好尷尬
最撚衰都係02 d編劇
有冇巴打知apple music搵唔搵到數碼暴龍d歌? 我好似搵得幾首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞