脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 18

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
外用一般副作用比較少。
同埋一隻藥去唔去申請FDA有好多因素,work唔work固然係其一,
商業考慮先係重點,藥廠係公司,最主要目的係為賺錢,唔係為救世人為研究。
申請FDA需要考慮成本,出市面後專利可以維持幾耐? 相比相同類型藥物佢係市場上有冇大優勢?
藥廠點決定,咩原因,真係局內人先知。
fut好過fue主要係因為毛嚢存活率高啲?
1.5勇者痛唔痛?
巴呀 ,個頂唔係好似正常一個位甩,係左邊又甩啲右邊又甩啲
咁奇怪真係唔知,睇下有冇其他巴打幫到你。
或者你可以睇下皮膚科嘅
唔知其他人點 我就夾埋
小小
效果如何?有冇搽埋藥?因為我唔肯定自己係雄禿,所以想去睇醫生confirm吓
係,生活習慣 唔好咁大壓力low testosterone 都好大加劇雄禿惡化 所以趁早食藥 盡量拖延到30歲大後,等脫髮情況受控就去植髮
師兄 咁點先知自己係時候植 因為我20歲頭已經想植m 額 好難頂
我食藥搽藥 一世都無所謂 因為我怕咁早植 d 頭髮未甩穩 就好撚麻煩 想最多2次內 植哂
師兄 可唔可以留tg 傾 唔該哂

https://t.me/steven4568
你係去到第幾期 移到去邊到就植? 我以家係額角第2期 頭頂用食藥控制緊
如果以家頭頂未有野 剩食藥 洗唔洗加埋搽野保障返? 食藥好似唔太夠
咁會唔會有狂脫? 頭頂未變幼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞