脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 18

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=pMDKHfbnQJI&t=151s
得閒顧掂自己個禿頭先啦 撩交嗌
"finasteride 係公認最安全副作用低既藥" --- 你知唔知你up緊乜呀柒頭?
保記FDA approve = 無副作用?
你上網search下先啦!P牌
做咩仲唔去食口服啊等你report 啊pro
人生功擊就最叻 禿頭專家
係呀,你老母生著你條柒頭真係幾生修到呀
返屋企含撚啦你
頭頂開始薄 唔生頭髮 但甩得唔多 仲有冇得救?
咁如果頂返轉呢?個頂唔同位周圍甩又唔係點生頭髮 ,係咩問題? 五十惠果啲有冇用?
唔明,你指斑禿(鬼剃頭)?
唔係,甩頭髮
我都想知溶咗仲用唔用得
因為啲foam擦完之後都會變液體
我呀爺就好快冇頭髮,但其他親人就冇
因為我係成個頭都稀疏左,特別係個轉位,加上我又得22歲,又去完啲活髮中心又中醫都冇乜效果,所以覺得自己會唔會係雄禿
想問各位師兄,其實食保好啲定Minoxidil好啲?見啲舊po個個人都食唔同藥
休止期脫髮?頭髮有冇變幼?
係咪口服好過搽
由細到大頭髮都偏幼又薄仲要少頭髮
早排去剪頭髮都俾髮型師話個頂愈來愈幼
要搵搵計去救救佢

上黎求求救 會唔會遲得滯 可以點救
同你一樣,剪頭髮果陣個髮型師話又薄左,個心好撚唔舒服,我都想知可以點救
以前頭髮又濃又厚又多,2年前開始有鬼剃頭,生左幾撻係頭頂,今年好返d,個d位都有頭髮出但唔多,感覺好似好稀疏,去唔返之前咁,生極都好少

想知仲係鬼剃頭帶黎既影響,定係開始雄禿

今年28,家族都係多頭髮,去到好大先開始有脫髮情況
有變幼
如果真係咁好點解一般都係用外用
上面果盒印度賣緊70幾蚊港紙一盒
保記係基本
搽頭要加量用先keep到
對心腦血管副作用大
本身口服已停用,甩得勁先考慮
美絲你上到去佢只會幫你做fut
但我見佢個網寫話fue 同fut 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞