[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (33) 羅奴綜藝《三時四餐》收視大發

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
羅PD都唔係專做idol團綜
班idol飯梗係想羅PD serve佢地班idol啦
但新一代果啲有邊團個個都玩得?
不顧形象果隻喎
竟然叫tvn最高薪嗰個幫你拍團綜對水晶同羅團隊都好唔專重
同埋呢個團綜出現唔係因為推團而拍
係因為羅羅衰多口>百萬訂閱>直播夜萬幾人一齊退訂換返黎嘅專為大大而做嘅節目
而大大因為團魂要加埋水晶而制作
所以連個節目名都係月球計劃行先
SJ可以自己出綜藝唔使羅PD幫手
Block B都唔一定個個有綜藝感啦
何況其他Idol
羅PD係鍾意搵啲合作過嘅班底嘅
除非羅PD自己再發掘其他人材啦
羅PD應該鍾意同演員合作多啲
Idol其實好少合作
好多飯都覺得自己idol一向大哂
特別係紅出宇宙果啲
紅唔等如有綜藝感囉
大大同羅團隊嘅化學作用係無其他人可能取代
大大同其他人合作講真真係無咁好笑
佢鍾意搵啲唔多上綜藝嘅藝人做節目
十五夜條片終於上咗字幕
依家興紅大於一切
刷新數據重要過任何野
以前二代團都唔係咁
@g1_oria_

申PD也開始打賭的故事是這樣的:

申PD在十五夜崽子帖子下留言開賭:
油管有超200萬播放量的視頻就自費買100個三角飯糰當禮物。
然後加碼三時四崽子油管視頻加起來播放量超1000萬就和節目組眾籌買GIVENCHY拖鞋做禮物。
再加碼那條被子。
再再加碼說那件洪明寶的T也可以。
再再再加碼要十五夜崽子交出新買的三星pad。

十五夜崽子發帖表示:
再多不行了就是這樣的(自暴自棄)
stop

申PD轉帖,艾特十五夜崽子和水晶:
天氣陰沉,還要加班。
我學到了此時此刻要來個活動。
有什麼能拿出來當獎品的請拿出來吧(恭順,說好話)不然的話我就去搜羅了。
Give me🎁,or☠️
真心的/三時四崽子/噢吼吼

cr: ins 15ya.baby, shingong

@韓流

羅英錫PD年薪按去年的標準“拿的比CJ老闆還多”
在2018年獲得了37億韓元的年薪,比CJ ENM的老闆獲得的報酬還要多。
據金融監督院電子公示系統顯示,羅PD去年的工資為2億1500萬韓元,獎金為35億1000萬韓元,共獲得了37億2500萬韓元。
CJ ENM方面當時就羅PD的獎金規模表示:“是根據內容製作成果和業務專業性,PD的指導及事業貢獻度,計算出的獎金。"
(cr theqoo)

申導放狠招
不過申導係咪剩係負責去冰三同三時四崽子?
姜生有去呢個po留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞