[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (33) 羅奴綜藝《三時四餐》收視大發

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
@殷志源貼吧微博

【殷志源貼吧】2020殷志源生日禮物應援

https://www.weibo.com/5582555483/J5J5ydcGI

拖鞋
今日島主有更新官咖
佢隻貓
佢幾時開翻ig
官咖依家你想入都應該入到
唔駛錢 要Naver實名
IG就應該唔會再開啦
太多comment插佢
Vlive fanship個個?
定有另一個?
JWALK島主同大大一樣有自己官咖
在德同島主有時都會蒲頭
JWALK官咖係YG管
島主果個好似係自己打理

JWALK

https://cafe.naver.com/jwalkpolice

島主

https://cafe.naver.com/jaijin

兩個都係Naver Cafe
要做左Naver實名先
感謝你好人一生平安
一般黎講水晶Vlive fanship既內容都係YG發
好懷疑成員有冇上過去
但成員間唔中會上自己個官咖 自己post野上去
JWALK同島主都係好耐冇開新一期付費會員
但依家入正式會員都可以睇到成員post既野 唔駛畀錢
大大個官咖係自從大大簽左YG個人約之後就變左YG管
但17年4月開1期果陣大大仲未簽YG嫁

JWALK官咖本身都唔係YG管
唔知係咪因為姜生官咖出左事
18年12月正式由YG管
當時管理員話YG會負責開新一期
但一直都冇開到
同大大官咖一樣
YG阻住哂
水晶2期都係等左好多年先開到新一期
YG廢到淨係識得拖
姜生搞呢啲野姐 其他成員唔會
比翻佢地自己搞得唔得 在德之前係ig都開咗po講個版聊唔知做咩
前幾個月好似係在德話YG管佢用IG (有錯請指正)
果排應該同佢個人約剛剛簽左YG有關
其實公司管唔係完全冇好處既 至少官咖出左咩爭議既事 成員唔駛上身
係YG太懶啫 有錢都唔識賺
咩原來羅PD既生日係4月15號
亦都係Block B出道日
好想再有機會睇到舞台PO阿

今晚韓國時間9點有「Jekki」第二集
果然份量太多放唔曬

節目組送比大大嘅生日禮物節目組好寵呀

To.殷leader From.三时四崽子

祝賀一生為了遊戲而活的殷志源nim生日快樂
為了請你剩下的人生也玩遊戲所以準備了小禮物
(以後請用幽靈照片上傳認證照噢)

翻譯Cr. g1_oria wb
今晚韓國時間9點有「Jekki家」第二集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞